به گزارش خبرنگار دفاعپرس از مشهد، در آستانه فرارسیدن سالروز فتح خرمشهر، نشست تخصصی رسانه، دفاع مقدس و مقاومت به منظور بررسی راهکارهای استفاده از ظرفیتهای رسانه در ترویج فرهنگ دفاع مقدس با حضور سردار سرتیپ دوم پاسدار «حسینعلی یوسفعلیزاده» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی، «علیرضا ابوترابی» قائم مقام صدا و سیمای خراسان رضوی، «قاسم فرودی» فرمانده بسیج صدا و سیمای خراسان رضوی و صاحبنظران حوزه خبر و رسانه امروز در مشهد برگزار شد.
سردار یوسفعلیزاده در این نشست صمیمی و تخصصی اظهار داشت: 37 سال از دفاع جانانه ملت ایران اسلامی برای آزادسازی خرمشهر و تحقق وعده الهی که منجر به فتح خرمشهر شد، میگذرد.
وی با بیان اینکه 578 روز خرمشهر در اشغال نیروهای اشغالگر ارتش بعث عراق بود، خاطرنشان کرد: ارتش بعث عراق نام شهر خرمشهر را تغییر داده بودند و با ایجاد استحکامات متعدد بر این باور بودند که در این شهر ماندگار هستند و هیچکس قادر نخواهد بود که آنها را از خرمشهر بیرون براند.
این مسئوول ادامه داد: با محاسبات مادی نیز اگر بازپسگیری خرمشهر مورد بررسی قرار میگرفت آزادی خرمشهر از چنگال اشغالگران امکانپذیر نبود. علی رغم سختیها و دشواریهایی که در مسیر آزادسازی خرمشهر وجود داشت، اما این شهر آزاد شد و سندی بر حقانیت انقلاب اسلامی و پیروزی خون بر شمشیر در عصر سلاحهای کشتار جمعی شد.
وعده خدا محقق میشود
وی با بیان اینکه در عملیات «الی بیت المقدس» یگانهای خراسان از جمله تیپ ۲۱ امام رضا(ع)، تیپ 18 جواد الائمه(ع)، لشگر ۷۷ پیروز ثامن الائمه(ع) و جهاد سازندگی خراسان نقش موثری داشتند، تصریح کرد: مهمترین درس آزادی خرمشهر این بود که دست خدا بالاتر از همه دستها است. اگر برای خدا جهاد کردید خدا هم یاریتان خواهد کرد و پاداش مجاهدت و صبر مجاهدان راه حق را خواهد داد.
یوسفعلیزاده تأکید کرد: بعد از گذشت 37 سال از فتح خرمشهر هر کجا به هدف قاطع و مهمی در مسیر تحقق اهداف و خواستههای انقلابی دست پیدا کردیم مبتنی بر این منطق بوده است.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری که راهبرد نظام جمهوری اسلامی را مقاومت عنوان فرمودند، ابراز داشت: در ایام آزادسازی خرمشهر قرار داریم. روز سوم خرداد که روز مقاومت، ایثار و ایستادگی نامگذاری شده بیانگر این است که بر آن عهد که بستیم هستیم و این منطق مشخص نظام مقدس جمهوری اسلامی است.
یوسفعلیزاده در بخش دیگری از سخنانش بیان داشت: همانگونه که گروهی در حوزه تبلیغ، در خصوص مقاومت و ایثار کار اثباتی میکنند یک جریان شبکهای عظیم نیز وادادگی و تسلیم در برابر مستکبرین و القای روحیه ناامیدی به مردم، نظام و مدیران را تبلیغ میکنند.
جمهوری اسلامی حرکت رو به جلو دارد
این مسئوول خاطرنشان کرد: به برکت حیات 40 سال انقلاب اسلامی، جمهوری اسلامی با عزت و اقتدار مسیر خود را در جهت توسعه و پیشرفت طی میکند و از طرفی جبهه مقاومت را در دنیا شکل داده و خواب راحت را از چشم مستکبرین ربوده و مطامعشان را از بین برده است.
وی تأکید کرد: این موفقیتها در جامعه باید بازگو و تبیین شود وگرنه دشمن در عملیات روانی که به راه انداخته آنقدر دروغهایش را راست جلوه میدهد تا مردم دچار تحلیل غلط بشوند.
این مسئوول افزود: با شرایط موجود در جامعه این انتظار میرود که جبهه خودی با اتحاد و انسجام در حوزه فضای مجازی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی آرایش جنگی بگیرد. با تحقق این مهم ضمن مشخص شدن هدف و خط، عملیات برای مقابله با توطئههای دشمن طراحی میشود. برای آزادسازی خرمشهر ارتش، سپاه، بسیج و مردم به میدان آمدند و در یک قالب مشخص سازماندهی شده و توسط یک قرارگاه مدیریت شدند تا آن فتح عظیم رقم خورد. ملت ایران اسلامی امروز نیز باید با استفاده از آموزههای عملیات «الی بیت المقدس»، ضمن صفآرایی در برابر دشمن، دسیسههای استکبار را خنثی کنند.
انسجام لازمه فعالیت رسانهای
یوسفعلیزاده در ادامه سخنانش انسجام را لازمه فعالیت در حوزه ترویج ایثار و شهادت در عرصه رسانه دانست و افزود: برای موفقیت در زمینه ترویج فرهنگ دفاع مقدس در عرصه رسانه، نیازمند همافزایی هستیم. در ابتدای امر باید همافزایی در اندیشیدن و اشتراک عقول صورت بگیرد. گام دوم باورمندی و مصمم شدن است و گام سوم حضور منسجم در میدان و انجام اقدامات عملیاتی است.
این مسئوول تأکید کرد: منافع استکبار ایجاب میکند که در جبهه باطل کنار هم باشند. اهل حق نیز باید هم افزا شوند. مصالح، منافع ملی و باورهای اعتقادی این جبهه نیز ایجاب میکند تا اهل حق کنار هم باشند. جبهه رسانهای، خبری و تبلیغی انقلاب اسلامی که جبهه ایستادگی و مقاومت و نه گفتن به دشمن است باید منسجم باشد. اگر این انسجام وجود نداشته باشد دشمن به داشتههای ملت ایران اسلامی طمع خواهد کرد.
وی ادامه داد: ضرورت اتخاذ آرایش جدید توسط جبهه خودی، ضرورت مقابله با انحرافات و تحریفها در حوزه دفاع مقدس، ضرورت انسجام بخشی به تشکلهای جبهه انقلاب در حوزه رسانه، خبر و فضای مجازی، پرداختن به نقش امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب در مدیریت جنگ، لزوم آشنایی با مبانی تبلیغ و ترویج ارزشها و اصول در جامعه، ضرورت انجام کار سنجیده در حوزه تولید محتوا مبتنی بر ارزشهای دفاع مقدس و عدم غفلت از تبلیغات محیطی حول ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت از جمله الزمات ترویج فرهنگ دفاع مقدس در حوزه رسانه بود که از سوی صاحبنظران بیان شد.
انتهای پیام/