فتح خرمشهر تکرار فتوحات لشکریان اسلام در طول تاریخ است

به گزارش خبرنگار دفاعپرس از اهواز، آیتالله «عباس کعبی»، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری عصر امروز با حضور در نشست معرفتی و جلسه قرآنی اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خوزستان ضمن پرداختن به اهمیت معنویت قرآن در ماه رمضان اظهار داشت: این ماه برای همه یک فرصت است. یک فرصت طلایی که میشود بهترین بهره ها را از آن برد و بر توشه آخرت افزود.
وی به جنگهای صدر اسلام نیز اشاره کرد و افزود: فتح خرمشهر تکرار خیلی از فتوحات لشکریان اسلام در طول تاریخ بوده است. اگر به تاریخ مراجعه کنیم و جنگ های تحمیل شده بر پیامبر و ائمه اطهار را ورق بزنیم خواهیم یافت که جنگ تحمیلی ما هم در ادامه همان نقشه ها و زورگویی هایی است که همیشه بر علیه اسلام ناب محمدی اعمال کرده اند.
آیت الله کعبی به اهمیت کار بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس نیز پرداخت و گفت: اگر شما حقایق و معنویات حاصل از دوران دفاع مقدس را ثبت و ضبط نکنید، فردا عده ای دیگر آن را به گونه های دیگر به دست تاریخ خواهند سپرد لذا اهمیت کار شما بسیار است و من خوشحالم که شاهد تلاش جهادگونه مجموعه شما در انجام این رسالت هستم.
در پایان این نشست سردار «محمد علیپور» مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خوزستان گزارشی از چگونگی فعالیت های شاخص اداره کل خوزستان ارائه و بر انجام تاریخ شفاهی علمای استان و از جمله آیت الله کعبی تاکید کرد.
انتهای پیام/


