علی مراد خانی:

نمایش‌های آیینی سنتی این توفیق را داشتند که مخاطبان خود را در توده‌های مردم پیدا کنند.

مهم‌ترین ویژگی جشنواره نمایش‌های آیینی ‌سنتی این است که نمایش ها و پیام های آن ها لایه های مختلفی دارند و مسائل را بسیار حکیمانه و دقیق، در کمترین زمان و با ساده ترین زبان، به مخاطبان منتقل می کند.
کد خبر: ۳۴۸۲
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۵ - 23September 2013

نمایش‌های آیینی سنتی این توفیق را داشتند که مخاطبان خود را در توده‌های مردم پیدا کنند.

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، مراسم اختتامیه شانزدهمین جشنواره بینالمللی نمایشهای آیینی سنتی غروب شنبه، 30 شهریورماه، با اجرای قطعاتی از موسیقی محلی با حضور گروههای نمایشی شهرستانها و پخش نماهنگی از روند برگزاری آن آغاز شد.

علی مرادخانی، معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در این مراسم اظهار کرد: مخاطبان این جشنواره بسیار اهمیت دارند. هنگامی که نخبهگرا هستیم، تمام حرفهایمان را به گونه ای بیان می کنیم که جامعه خردمند و روشنفکر بشنود و بفهمد، اما زمانی دیگر، خطاب ما فوج عظیم مردمی است که مخاطبان اصلی ما هستند. نمایشهای آیینی این توفیق را داشتند که مخاطبان خود را در تودههای مردم پیدا کنند.

وی افزود: ما با کمک دوستان و اساتید، بحث ایجاد پژوهشکدههای تئاتری و همچنین اجراهای عمومی را پیگیری خواهیم کرد. در کنار تئاترشهر، بازار و اغذیهفروشیهایی وجود دارد که درباره آن ها با شهرداری تهران صحبت کردیم تا به محض آنکه فضای زیرزمینی مترو آماده شود، به ایستگاه مترو انتقال پیدا کند و فضای ایجادشده در محوطه تئاترشهر به کارهای میدانی اختصاص یابد.

وی ادامه داد: امیدوارم این مجموعه فعالیتها در اجراهای عمومی بیشتر متبلور شوند و فقط به جشنوارهها بسنده نکنیم. در مجموعه هنرهایی که داریم، فضاهایی مانند تالار وحدت، موزه هنرهای معاصر و فرهنگسرای نیاوران، نیاز به بازنگری اساسی در کارها و سازههایشان دارند. باید به مسئله فرسودگی آن ها رسیدگی شود. امیدوارم با شرایطی که دولت محترم فراهم میکند، بتوانیم این مسائل را رفع کنیم، چون زیرساختهای ما دچار مشکل اساسی اند.
 

نظر شما
پربیننده ها