به گزارش خبرنگار دفاعپرس از کردستان، حسن عسگری صبح امروز در نشست خبری تشریح برنامهها و اقدامات اجلاسیه شهدای شهرستان سنندج اظهار داشت: امروز مقاومت در دنیا طرفداران زیادی دارد و به ویژه نسل جوان به خوبی با آن آشنا هستند.
وی ادامه داد: امروز بیشترین عصبانیت استکبار از جبهه مقاومت است چرا که هیمنه آنها را در دنیا شکسته و موضعگیری تمامی آزادیخواهان براساس تفکر مقاومت و انقلاب اسلامی است.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه سنندج اذعان کرد: ما اعتقاد داریم که مقاومت برگرفته از قرآن و تنها راه شکست دشمنان است در حالیکه کمهزینهترین راه با بیشترین سود برای ما است.
وی یادآور شد: شهدا با ویژگیهایی چون خلوص نیت، از خودگذشتگی، خدمت به مردم و ولایتمداری راه عزت را برای ما هموار کردند لذا مدیران و مسوولان باید از این شهدا درس بگیرند.
عسگری تاکید کرد: اگر مدیران خود را آقابالاسر مردم بدانند و از ولایتمداری دور شوند مسایل و مشکلات بیشتر خواهد شد.
وی در ادامه یادواره و اجلاسیه شهدا را ترویج و معرفی سبک مدیریتی و فرهنگ شهدا به مدیران و مردم دانست و اذعان داشت: شهدا به ما هیچ نیازی ندارند بلکه این ماییم که به شهدا نیازمندیم.
این مقام مسئول همچنین گفت: از تمامی اقشار شهدایی داریم که الگوهایی برای این اقشار هستند که نمونه آن را میتوان شهید یدالله محمدیها به عنوان الگوی دانشآموزان نام برد و امروز جامعه ما به این الگوها نیازمند است.
عسگری ادامه داد: دشمن به دنبال القا و معرفی الگوهای خود به جامعه نوجوان و جوان جامعه است لذا ما با برگزاری یادوارهها و اجلاسیههای شهدا به دنبال آن هستیم که الگوهای واقعی را به جامعه معرفی کنیم.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه سنندج از برگزاری اجلاسیه شهدای سنندج با حضور سردار غیبپرور رئیس سازمان بسیج مستضعفین در روز دوشنبه هفته جاری در سنندج خبر داد.
وی در بخش دیگری از سخنانش از برگزاری 175 یادواره به صورت پایگاهی و شهدای محله در راستای اجلاسیه نهایی شهدای شهرستان سنندج خبر داد و گفت: از زمانی که برگزاری کنگره ملی 5400 شهید استان در دستور کار سپاه قرار گرفته است، یادوارههای مختلفی در نقاط مختلف شهرستان برگزار شده است.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه سنندج گفت: اجلاسه شهدای شهرستان سنندج به عنوان یکی از پیشبرنامههای کنگره ملی 5400 شهید استان از سال 96 آغاز شده است.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه سنندج به برخی برنامهها و اقدامات دبیرخانه اجلاسیه شهدای سنندج اشاره کرد و گفت: برای برگزاری شایسته و درخور شان شهدا 24 کمیته تشکیل شد که در طول این مدت 97 جلسه برگزار شده و 700 مصوبه داشته است.
عسگری خاطرنشان کرد: دیدار با خانواده معظم شهدا به عنوان یکی از برنامههای تعریف شده به صورت مستمر برگزار شده که تاکنون 494 مورد سرکشی توسط سپاه و 3 هزار و 94 مورد سرکشی از سوی بنیاد شهید انجام گرفته است.
وی تعویض تصویر شهدای سرزمین مجاهدتهای خاموش، تولید سرود مناسبتی شهدای سرزمین مجاهدتهای خاموش به دو زبان کردی و فارسی کمیته دانشآموزی و کمیته فرهنگی هنری، جمعآوری 140 مورد از آثار زندگینامه شهدا در قالب آلبوم شهدا با همکاری مراکز حفظ آثار سپاه استان و بنیاد شهید، اعزام اکیپهای پزشکی به مناطق محروم و کمبرخوردار در قالب تیمهای کامل پزشکی شامل پزشک، پرستار، ماما، دندانپزشک و غیره، تولید اپلیکشن شهدای شهرستان سنندج بنام شمس شهدای مظلوم سنندج و حمایت و تقدیر از پایاننامههای دانشجویی با موضوع شهید و شهادت را از اقدامات انجام شده در راستای برگزاری اجلاسیه شهدای شهرستان سنندج عنوان کرد.
عسگری عنوان کرد: فضاسازی تبلیغی و محیطی در سطح شهر و تابلوهای تبلیغاتی مستقر در مسیرهای حوزه استحفاظی، ساخت و رونمایی از المان شهدا در روستا دولاب، تهیه و توزیع 3 هزار و 600 بسته لوازمالتحریر در بین دانشآموزان کمبرخوردار، برگزاری مسابقات ورزشی و بومی و محلی و پیادهروی خانوادگی، کوهپیمایی و...، تهیه و توزیع سبد کالا برای بیش از 2 هزار خانواده نیازمند، تامین 137 فقره جهیزیه و واگذاری 400 مورد تسهیلات کارگشایی از دیگر اقدامات انجام شده در این راستا بوده است.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه سنندج گفت: فراخوان و راهیابی 30 مقاله برتر در بحث اجلاسیه و کنگره، برگزاری 157 مورد یادوارههای شهدا به صورت پایگاهی و آبروی محله در سطح شهر و روستا، رونمایی از کتاب سیدعطا «داستان شهدای سیرانبند»، دیدار و سرکشی از امامان جمعه و جماعت در راستای اجلاسیه، ساخت و رونمایی از 7 سردیس و المان شهدا، راهاندازی چهار پایگاه استعدادیابی ورزشی، کمک به احداث 75 مورد پروژههای محرومیتزدایی و ... طی این مدت انجام شده است.
عسگری از کمک به احداث 14مورد پارک درون محلهای و کانونهای فرهنگی و تربیتی در قالب پروژههای سازندگی در محلات حاشیه شهر خبر داد و گفت: یکهزار و 300 بسته حمایتی شامل پوشاک، لباس و کفش نیز در بین نیازمندان توزیع شده و 3 هزار و 520 نفر روز اردوهای جهادی به مناطق محروم اعزام شده است.
وی خاطرنشان کرد: از سال 96 تاکنون در راستای برگزاری اجلاسیه و کنگره 5400 شهید کردستان 7 هزار نفر روز اردوی راهیان نور برگزار شده است.
انتهای پیام/