به گزارش گروه بینالملل دفاعپرس، «جرارد آرود»، سفیر سابق فرانسه در آمریکا، اقدام ایران برای کاستن از تعهداتش ذیل برجام، بعد از خروج آمریکا از این توافق را قابل پیشبینی دانسته است.
«آورد» که بارها از تصمیم آمریکا برای خروج از توافق هستهای انتقاد کرده بود در حساب کاربری خود در توئیتر خاطرنشان کرده ادامه وضعیتی که در آن آمریکا همزمان از امتیاز محدود ماندن برنامه هستهای ایران و حفظ تحریمها منتفع بوده امکانپذیر نبوده است.
وی نوشت: «ایران از لحاظ سیاسی ملزم بود دیر یا زود به تحریمهای آمریکا واکنش نشان دهد. نمیشد آمریکا هم خدا را داشته باشد، هم خرما را؛ یعنی برجام و تحریمها را [با هم حفظ کند.]»
«بهروز کمالوندی»، سخنگوی سازمان انرژی اتمی امروز در نشستی خبری در محل تاسیسات آب سنگین اراک (خنداب) تصریح کرد که با شتاب گرفتن روند تولید اورانیوم غنیشده 3.67 درصد، ذخایر اورانیوم غنیشده کشور نهایتا تا ششم تیر از سقف 300 کیلو عبور خواهد کرد.
انتهای پیام/341