به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگی خبرگزاری دفاع مقدس، حجت الاسلام علی رضایی مسوول بسیج طلاب و روحانیون سازمان بسیج مستضعفین در حاشیه همایش طلاب و روحانیون بسیجی و رزمنده سپاه استان تهران در جمع خبرنگاران گفت: کسانیکه درزمان حیات امام(ره) داعیه دار ولایت مطلقه فقیه بودند اعتراضی نسبت به این موضوع نداشتند الان تصور می کنند ولایت مطلقه فقیه را می توانند خدشه دار کنند اما باید بدانند که این مساله خدشه بردار نیست و بسیج طلاب و روحانیون در مقابل این افراد ایستادگی می کند.
وی در ادامه با اعلام این مطلب که بسیج طلاب و روحانیون ضمن حمایت از تیم مذاکره کننده هسته ای کشور از آنها می خواهد که هم چون گذشته از حق نظام و مردم دفاع کنند و کوچکترین سازشی با دشمن نداشته باشند.
حجت الاسلام رضایی با بیان این مطلب که تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان تاکنون در مذاکرات خوب عمل کرده یادآور شد: ما سازش با آمریکا را به هیچ عنوان قبول نمی کنیم و هم چنان در مقابله با دشمن خود سازش نخواهیم کرد. از تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان نیز انتظار داریم هم چنان مدافع این انقلاب باشند.
انتهای پیام/ ر.م