به گزارش سرویس فرهنگی خبرگزاری دفاع مقدس همزمان با اکران عمومی فیلم «شیار143» حجت الاسلام حمید رسایی عضو کمیسیون فرهنگی مجلش شورای اسلامی در یادداشتی در سایت شخصی خود به ستایش این فیلم پرداخت.
در یادداشت وی آمده است:
فیلم شیار 143 این روزها بهانه ای شده تا پرده سینما به خود ببالد و در پاسخ به آنهایی که فساد سینما را ذاتی می دانند، برای تشبیه و تمثیل هم که شده، آیه 30 سوره بقره را یادآوردی کند که إِذْ قَالَ رَبُّکَ لِلْمَلاَئِکَةِ إِنِّی جَاعِلٌ فِی الأَرْضِ خَلِیفَةً قَالُواْ أَتَجْعَلُ فِیهَا مَن یُفْسِدُ فِیهَا وَیَسْفِکُ الدِّمَاء وَنَحْنُ نُسَبِّحُ بِحَمْدِکَ وَنُقَدِّسُ لَکَ قَالَ إِنِّی أَعْلَمُ مَا لاَ تَعْلَمُونَ.
آن روز هم که سینما خلق شد، عده ای آن را نماد فساد و محصولی در تقابل با دین دانستند و بعد از انقلاب اسلامی، بودنش را یُفْسِدُ فِیهَا وَیَسْفِکُ الدِّمَاء خوانند، امام راحل اما در پاسخ به آنها گفت که إِنِّی أَعْلَمُ مَا لاَ تَعْلَمُونَ. ظاهرا آن پیر سفر کرده از خلق آثاری مانند رنگ خدای مجیدی، یوسف پیامبر سلحشور، شیار 143 نرکس آبیار و دیگر آثار ارزشمند معناگرا و دینی سینمای ایران خبر داشت که گفت ما با سینما مخالف نیستیم با فساد مخالفیم.
سینما قطعا ابزاری است که یُفْسِدُ فِیهَا وَیَسْفِکُ الدِّمَاء دارد نمونه بارزش هالیود و برخی از آثار بی مایه داخلی است اما نمی توان در کنار آن زشتی ها این زیبایی ها را هم روی پرده سینما ندید وعظمت شیار 143 و بازی هنرمندانه مریلا زارعی را نستود.
بهانه این یادداشت و تقدیر از زحمات هنرمندانه خانم آبیار و عواملی که در خلق شیار 143 نقش داشتند اما فیلم کوتاهی است که با تیتر جذاب «آرزوی جالب یک روحانی: کاش یک زن بودم!» این روزها در سایت ها و کوچه پس کوچه های شبکه های مجازی می چرخد.