مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس قم:

حضور پایدار در کارزار رسانه‌ای نیازمند تفکر بسیجی است

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان قم گفت: امروز صدا و سیما عرصه گسترده جنگ رسانه‌ای است و حضور پایدار و غالب در این کارزار، نیازمند تفکر و روحیه بسیجی است.
کد خبر: ۳۵۶۴۳
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۵ - 07December 2014

حضور پایدار در کارزار رسانه‌ای نیازمند تفکر بسیجی است

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از قم، سرهنگ احمد حسینی، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس طی سخنانی که ظهر دیروز به مناسبت 15 آذر روز بسیج صدا و سیما و تقدیر از تلاشهای این مجموعه در نشر و گسترش ارزشهای دفاع مقدس، در جمع کارکنان صدا و سیمای مرکز قم ایراد کرد، بیان داشت: ارزشهای دفاع مقدس و انقلاب اسلامی تفکیک ناپذیرند چون هر دو در حماسه خونین نهضت عاشورا ریشه دارند.

وی با بیان اینکه صدا و سیما و اداره کل حفظ آثار قم مجموعههایی دارای هدف مشترک هستند و بر اساس تحقق منویات مقام معظم رهبری حرکت میکنند، ادامه داد: اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مجری سیاستهای کلی بنیاد حفظ آثار است و زیر نظر هیئت امنایی اداره میشود که صدا و سیمای استان نیز یکی از اعضای اصلی آن محسوب میشود.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان قم با اشاره به اینکه استان قم در جمع بندی اجرای برنامههایی چون هفته دفاع مقدس در زمره "استانهای برتر" در سطح کشور اعلام شده است، تاکید کرد: مطمئنا این افتخار در سایه عنایات شهدای بزرگوار و تلاشهای دلسوزانه و مجدّانه مسئولان استان، نهادها و ارگانهای مربوطه و نهایتا پوشش گسترده، مطلوب و بیش از حد انتظار برنامهها از سوی کارکنان خدوم و پرتلاش صدا و سیمای استان است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه امروز صدا و سیما در خط مقدم کارزار شدید و گسترده جنگ رسانهای دشمنان علیه ارزشهای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس قرار دارد، افزود: صدا و سیما که مدیریت افکار عمومی جامعه را به عهده دارد، توانسته با روحیه و تفکر بسیجی کارکنان دلسوز خود، در این عرصه حضوری سرافرازانه و  پایدار داشته باشد و راه غلبه بر دشمنان نیز همین تفکر بسیجی است.

حسینی با اشاره به اینکه دشمن زبون در دوران جنگ سخت دشمن با اهداف بلند مدت، میان مدت و کوتاه مدت خود به مبارزه علیه انقلاب اسلامی آمده بود، ابراز داشت: هشت سال دفاع مقدس صحنه رشادت و از خودگذشتگی نیروهای مسلح و بسیجی مردمی و دلیرمردان غیوری بود که با حضور شجاعانه خود استکبار جهانی را سرکوب و منکوب کردند و صفحات زرینی را در دیوان سراسر حماسه دفاع مقدس خلق نمودند.

وی با اشاره به اینکه ثبت خاطرات آن دوران، امروز مسئولیتی همگانی است یادآور شد: امروز خطر فراموشی خاطرات از سوی برخی پیشکسوتان و حماسه سازان بزرگوار دفاع مقدس از یکسو و همچنین خطر تحریف وقایع تاریخی آن دوران از سوی معاندان وجود دارد و ضرورت دارد نسبت به حفظ و اشاعه دستاوردهای این قطعه ارزشمند از تاریخ و هویت پرافتخار کشور اسلامیمان نهایت تلاش صورت پذیرد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان قم در فراز پایانی سخنان خود با اشاره به نامگذاری روز 15 آذر به عنوان بسیج صدا و سیما، خاطرنشان ساخت: ضبط تصاویر و صحنههای ماندگار دوران دفاع مقدس مرهون رشادت و شهادت هنرمندان و خبرنگاران شهید بی دفاع عرصه رسانه است که تنها با دوربین و قلم خود در خطوط مقدم حضور یافته و امروز همه مشتاقان فرهنگ ایثار و شهادت را بر سر خوان باکرامت شهدا گردهم آورده است و  شهادت خبرنگاران شهید رسانه ملی نیز نشان داد که راه پرافتخار شهادت همچنان باز است.

در این مراسم، محمدی نیا مدیرکل صدا و سیمای مرکز قم به همراه معاونان و جمعی از پیشکوستان دفاع مقدس و اساتید دانشگاهی نیز حضور داشتند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها