حجت‌الاسلام خسروپناه:

برخی سریال‌های خانگی مروج مدل‌های غربی در جامعه هستند

یکی از پژوهشگران و اساتید حوزوی از ترویج مدل لباس‌های غربی در سریال‌های خانگی گلایه کرد و گفت: هرچند شاید برخی از پوشش‌ها در جامعه عادی نباشد اما زمانی که چندین میلیون نفر یک سریال خانگی را تماشا و الگوی غربی را دریافت کنند در نتیجه عادی‌سازی مدل‌های غربی رقم زده می‌شود.
کد خبر: ۳۵۷۳۴۶
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۵ - 10August 2019

به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاع‌پرس، حجت‌الاسلام «عبدالحسین خسروپناه» ظهر امروز در دومین روز یازدهمین همایش هیأت‌های محوری و برگزیده کشور که در سالن همایش‌های مجتمع یاوران مهدی(عج) برگزار شد، با اشاره به نقش رسانه‌های سنتی در تقویت بنیان خانواده اظهار داشت: امروزه رسانه‌های مدرن در جبهه مقابل رسانه‌های سنتی قرار گرفته و به دنبال تضعیف بنیان خانواده هستند.

وی از هیأت به‌عنوان یک رسانه سنتی تاثیرگذار برای حفظ بنیان خانواده نام برد و اضافه کرد: هرچند امروزه بشریت سبک زندگی خود را از رسانه‌های مدرن دریافت می‌کند اما هیأت با رسیدن به تغییراتی می‌تواند خود را با نظام خانواده هماهنگ کرده و در سبک زندگی جامعه تاثیرگذار باشد.

این پژوهشگر حوزوی با اشاره به رسانه‌های مدرن نظام اسلامی نیز گاهی به دنبال الگوبرداری از رسانه‌های غربی هستند، مطرح کرد: رسانه‌‌ها در جامعه الگوسازی می‌کنند و رفتارها و ادبیات افراد را شکل می‌دهند به همین علت مراقبت از آن‌ها اهمیت بسیاری دارد.

وی از ترویج مدل لباس‌های غربی در سریال‌های خانگی گلایه کرد و گفت: هر چند شاید برخی از پوشش‌ها در جامعه عادی نباشد اما زمانی که چندین میلیون نفر یک سریال خانگی را تماشا و الگوی غربی را دریافت کنند در نتیجه عادی‌سازی مدل‌های غربی رقم زده می‌شود.

خسروپناه ادامه داد: دشمن امروزه به میدان جنگ نرم آمده و با استفاده از بستر رسانه به دنبال حمله به بنیاد خانواده است اما اگر ما فرهنگ استفاده درست از رسانه را فراگیر کنیم نه تنها می‌توانیم مقابله هجمه او ایستادگی کنیم و آسیبی نبینیم بلکه می‌توانیم خواسته‌ها و فرهنگ ناب اسلامی را در این فضا ترویج دهیم.

این استاد حوزه ما باید ظرفیت‌‌های میدان جنگ نرم را شناسایی و به صورت تخصصی از قالب‌های مختلف رسانه‌ای استفاده کنیم، تصریح کرد: حضور تخصصی هیأت در حوزه‌های مختلف به ویژه فضای مجازی می‌تواند کارکردهای هیأت را افزایش دهد در این صورت است که هیأت می‌تواند در حوزه‌هایی از جمله خانواده نیز حرف برای گفتن داشته باشد.

خسروپناه با بیان اینکه هیأت‌های مذهبی در حوزه تربیت فرزند ظرفیت‌های بسیاری را در اختیار دارند، تصریح کرد: این مجموعه‌ها علاوه بر استفاده از ظرفیت منبر می‌توانند در حاشیه هیأت نیز به برپایی نمایشگاه و کارگاه‌های آموزشی اقدام کنند.

وی با بیان اینکه برخی با رمان‌نویسی به صورت آگاه یا ناآگاه درحال ضربه زدن به بنیان خانواده هستند، گفت: امروزه رمان بسیار از کتاب‌های تخصصی جلو افتاده و مخاطب بیشتری دارد و رمان‌نویسی می‌توان به عنوان یک شغل در میان هیأتی‌ها آموزش داده شود تا هم حرکتی اقتصادی باشد هم موجب تقویت بنیان خانواده شود.

انتهای پیام/ 121

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار