به گزارش خبرنگار حماسه وجهاد دفاع مقس، مجتهد زاده با اشاره به این سخن رهبر که در این مسئله تمام دستگاه ها باید ورود کنند، گفت: موضوع دفاع مقدس متعلق به هیچ قشر خاصی نیست و آثار آن گنجینه ای است که نباید فراموش شوند بلکه باید باز سازی و در اختیار نسل جوان قرار گیرند.
وی در این نشست از تشکیل شورای زنان ایثارگر خبر داد و با مهم تلقی کردن این امر که نخبگان باید در مورد چیستی اهداف دفاع مقدس توجیه شوند ابراز داشت: هدف دشمن در جنگ نرم باید شناسایی شود و متناسب با آن باید در هر بخش سازمانی و ادارات و دستگاه های اجرایی آگاهی لازم داده شود.
درادامه مهمانان ر این نشست به ارائه نظریات خود پرداختند که اهم آن عبارتند از:
تقدیر از خانواده شهدا و ایثار گران صورت گیرد.
با در نظر گرفتن این امر که نسل جدید از دفاع مقدس و آثار آن اطلاع زیادی ندارند می توان با نگاه ادبی مولفه های آن را به این نسل شناساند.
مصوبه های این سلسله نشست ها تبدیل به مصوبات شورای فرهنگی ادارات و وزارت خانه ها تبدیل شود تا تضمین اجرا در آن وجود داشته باشد .
بررسی چگونگی شکل گیری فرهنگ دفاع از میهن و اسلام در آن دوران و علت عدم توانایی نا در انتقال این فرهنگ به نسل جدید
استفاده از فراخوان های عمومی در سراسر کشور و دریافت اطلاعات آماری درباره خانواده ایثارگران دفاع مقدس اعم از مادران و همسران و دختران آنها.
جانبازان و خانواده ایثار گران مخصوصا فرزندان شاهد و ایثارگر را در مسیرارتقای علمی و پیشرفت قرار دهیم که این بزرگ ترین خدمت به آنان است.
قانونمند کردن مطالبات نشست ها تا بتوان روند پیگیری آن را تسریع ببخشید .
برای هر منطقه از کشور اعم از شمال، جنوب، غرب و یا شرق بسته به فرهنگ بومی خود استان ها برنامه ریزی شود.
آثار خانواده های شهدا را جزء به جزء از هم تفکیک کرده و جداگانه به هرکدام بپردازیم.
انتهای پیام/