رئیس کل دادگستری کرمان:

غوغای آفرینی غربی‌ها در بحث حقوق بشر، جنگ نرم است

رئیس کل دادگستری کرمان گفت: یکی از جنگ‌های نرمی که دشمن ما از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون دنبال کرده غوغای حقوق بشر است.
کد خبر: ۳۶۰۸۲
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۴ - 14December 2014

غوغای آفرینی غربی‌ها در بحث حقوق بشر، جنگ نرم است

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از کرمان، یدالله موحد امروز در آیین افتتاح چهارمین دوره بصیرت فرماندهی انتظامی استان کرمان گفت: ایران تنها کشوری است که در 35 سال گذشته محکم و قاطع ایستاده و به سند حقوق بشر نقد دارد و نگاه ما به حقوق بشر یک نگاه الهی و نگاه آنها یک نگاه مادی است.

رئیس کل دادگستری استان کرمان با اشاره به اینکه جنگ سخت همان جنگ نظامی است که یک عده به قلمرو جغرافیایی کشورها تهاجم نظامی میکنند، ادامه داد: توان نظامی و نیروی انسانی ابزار جنگ سخت است و در این جنگ حرف اول و آخر را میزند و امروز هم یک حرف جدید در زمینه جنگ سخت مطرح شده و آن هم جنگ بر اساس عقیده، جانفشانی، ایده و اعتقاد است.

موحد عنوان کرد: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در جنگ هشت ساله و دفاع مقدس آن ایده و نگاه جدید را در بحث جهاد به دنیا عرضه کرد.

وی گفت: جنگ دوم جنگ نیمهسخت است و این به دلیل محاصرههای اقتصادی، تحریم، رشوه و بحثهایی درباره مسائل اقتصادی و بازرگانی است و در اصطلاح به آن جنگ نیمهسخت میگویند.

رئیس کل دادگستری استان کرمان تصریح کرد: مدتی است، کشور ما درگیر جنگ نیمهسخت است و استکبار جهانی سختترین شرایط تحریمی و محاصره اقتصادی را به ما تحمیل کرده و این نوع جنگ علیه نظام جمهوری اسلامی ایران قدمت 35 ساله دارد.

موحد عنوان کرد: ابزار دفاعی جنگ نیمه سخت معلوم است و همان نگاه مقام معظم رهبری (مدظله) و آن هم اقتصاد مقاومتی است که در مقابل چنین جنگی اقتصاد مقاومتی جواب میدهد و میتواند کشور را نجات دهد و به سمت و سوی کمال بکشاند.

این مقام قضایی ادامه داد: سومین جنگ، جنگ نرم است؛ جنگ نرم در مقابل جنگ سخت قرار دارد و این جنگ اندیشه، افکار و مبانی اعتقادی است و ابزار آن با جنگ سخت متفاوت است و ابزار آن بمباران فکری، تبلیغات، تحمیل اندیشهها و افکار است.

موحد افزود: در جنگ سخت دشمن وقتی جامعه هدف خود را انتخاب میکند با توجه بهقدرت نظامی خود این کار را انجام نمیدهد بلکه با اتکا به قدرت تبلیغاتی در این صحنه وارد میشود و ما قربانی این نوع جنگ هستیم.

وی عنوان کرد: ما در سختترین شرایط در تحریمهای اقتصادی هستیم اما فضای مجازی روی کشور ما باز است و هر روز این فضا گستردهتر میشد و شبکههای ماهوارهای جدیدتر و سایتهای مجازی مختلفی بهکار گرفته میشود و تمام تهاجم این شبکهها علیه اصول اعتقادی نظام جمهوری اسلامی ایران است.

موحد خاطرنشان کرد: این عرصه، عرصه تبلیغ و رسانه و ابزار دفاعی این جنگ بصیرت است و در این جنگ حق و باطل با هم مخلوط میشوند و دشمن لباس حق میپوشد و تشخیص دشمن از دوست کار سختی است.

وی عنوان کرد: بارها مقام معظم رهبری (مدظله) فرمودند: «بصیرت یعنی دشمنشناسی» و بدانیم راه کجاست و در روزهای فتنه و آشوب باید انسان قدرت تمیز و تشخیص مسائل را داشته باشد تا بتواند مسیر درست را برود.

موحد گفت: همه مردم، فتنه بعد از انتخابات 88 را به خاطر دارند و این بصیرت مردم بود که در 9 دی 88 آن را بهنمایش گذاشتند و جامعه و کشور را به مسیر اصلی خود باز گرداندند.

وی افزود: یکی از جنگهای نرمی که دشمن ما از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون دنبال کرده غوغای حقوق بشر است و این به کارکرد دستگاه قضایی و نیروی انتظامی کشور بر میگردد.

موحد گفت: برای اینکه صلح در جهان تامین شود، سازوکارهایی از جمله تشکیل سازمان ملل با عضویت 58 کشور جهان از جمله ایران شکل گرفت و یکی از سازوکارهای فرعی سازمان ملل کمیسیون حقوق بشر بود که 18 کشور در آن حضور داشتند.

وی تصریح کرد: برای تضمین حقوق بشر هشت کشور یک سند و لایحه معتبر بینالمللی برای دنیا تهیه کردند و در این هشت کشور تنها لبنان به عنوان کشور مسلمان عضو و نماینده آن یک فرد مسیحی بود.

موحد عنوان کرد: در لایحه حقوق بشر تاثیر فرهنگ غرب با تمام ضوابط آن حاکم است و در این پیشنویس هیچ فرد مسلمانی حضور نداشت و کسی به آن اهمیت نداد اما آنها آرام آرام کشورهای غربی فرهنگ و رفتار خود را در این لایحه ترویج دادند و تبدیل به ابزاری شد در دست استکبار برای مقابله با کشورهایی که با آنها مخالف بودند.

وی ادامه داد: نظام جمهوری اسلامی بر اساس اصولی که دارد، نمیتواند برخی این موضوعات را بپذیرد و ما باید در این جنگ نرم فعال باشیم و این بصیرت است که افراد در فضایی مشوش و تبلیغات رنگارنگ راه درست از نادرست را تشخیص دهند.

/انتهای پیام

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار