امام جمعه نوشهر:

اعتماد به جوانان درسی است که از دفاع مقدس گرفتیم

حجت‌الاسلام «محمود مشایخ» گفت: موضوعی که از دفاع مقدس آموختیم اعتماد به جوانان است؛ البته پیران هم در جنگ بودند ولی جوانان جان خود را کف دست گذاشتند و اقتدار ما از غیرت جوانان ما است.
کد خبر: ۳۶۳۹۰۳
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۳ - 27September 2019

اعتماد به جوانان درسی است که از دفاع مقدس گرفتیمبه گزارش دفاع‌پرس از ساری، حجت‌الاسلام «محمود مشایخ» امام جمعه نوشهر در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرستان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و بزرگداشت هفته دفاع مقدس اظهار داشت: نطق عزتمندانه رئیس‌جمهوری در سازمان ملل که بازتاب موضع رهبر معظم انقلاب و ملت ایران بود جای تقدیر دارد.

وی ادامه داد: اشاره رئیس‌جمهوری به موضوع فلسطین و حمایت از مردم یمن و انتقاد از راهزنی آمریکا و نصیحت عربستان و هم‌پیمانانش از نکات خوبی بود که در سخنرانی ایشان مطرح شد.

امام‌جمعه نوشهر گفت: امروز تراکم تقاضای مذاکره اروپاییان با مقامات ایران ثمره مقاومت غرورآفرین نیروهای نظامی و هدایت رهبری و درایت مسئولان است.

وی افزود: البته سه کشور آلمان و انگلستان و فرانسه با صدور بیانیه، ایران را در حمله پهپادی به تأسیسات نفتی آرامکو در عربستان مقصر دانستند ولی از آن طرف درصدد بودند رئیس‌جمهور را متقاعد به مذاکره کنند.

مشایخ گفت: اروپا پیرو آمریکا است و قابل‌اعتماد نیست و نمی‌شود سرنوشت کشور را به این آدم‌های دورو سپرد. آنان گفتند که روی موشک‌های اصابت کرده به تأسیسات آرامکو عبارت «یا علی» نوشته شده پس کار ایران است درحالی‌که یمنی‌ها شیعه زیدی و محب آن حضرت هستند.

امام‌جمعه نوشهر بیان اینکه در دشمنی غرب به سرکردگی آمریکا لحظه‌ای نباید تردید کرد، اظهار داشت: جنگ ثابت کرد ما می‌توانیم زیرا نبرد ما جنگ معمولی نبود بلکه جنگ احزاب بود و کشورهای زیادی از صدام حمایت می‌کردند ولی ملت ما ایستادگی کرد.

وی افزود: درس دیگر از دفاع مقدس این است که فتنه‌گران داخلی یعنی منافقین و لیبرال‌ها زمینه‌ساز تجاوز دشمنان و بیگانگان هستند و از شر نفوذی‌ها نباید غافل باشیم زیرا فعالیت هسته‌ای را آنان لو دادند.

مشایخ یادآور شد: در زمان جنگ عده‌ای شهید می‌شدند و عده‌ای اخلال‌گر اقتصادی و به فکر منافع خود بودند.

امام‌جمعه نوشهر افزود: موضوع دیگری که از دفاع مقدس آموختیم اعتماد به جوانان است؛ البته پیران هم در جنگ بودند ولی جوانان جان خود را کف دست گذاشتند و اقتدار ما از غیرت جوانان ما است.

وی بازگشایی مدارس را تبریک گفت و اظهار داشت: در نظام آموزشی باید به چند چیز توجه شود که ترویج دین‌داری و وطن‌دوستی و پاک‌دامنی از مهم‌ترین موارد آن است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها