دکتر علی جنتی:

فتنه‌گران در دستگاه‌های تصمیم‌گیرنده نظام جایی ندارند

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به حوادث سال 88 و اینکه فتنه خط قرمز نظام است، گفت: افراد مرتبط با جریان فتنه در هیچ دستگاه دولتی و مراکز مهم تصمیم‌گیرنده نظام جایی نخواهند داشت.
کد خبر: ۳۶۹۸۹
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۸ - 28December 2014

فتنه‌گران در دستگاه‌های تصمیم‌گیرنده نظام جایی ندارند

به گزارش سرویس فرهنگی خبرگزاری دفاع مقدس علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به حوادث سال 1388 اظهار داشت: افراد مرتبط با جریان فتنه در هیچ دستگاهی نمیتوانند حضور داشته باشند.

جنتی ادامه داد: حادثهای در سال 88 اتفاق افتاد که عواملی وابسته به بیگانه و یا با رهنمودهایی که از خارج داده میشد دست به اقداماتی زدند که از آن به عنوان فتنه یاد میکنیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: طبیعتا کسانی که در این جریان دخالت داشته باشند آنها افرادی هستند که نه در دستگاههای دولتی میشود از آنها استفاده کرد و نه در سایر مراکز مهمی که در کشور تصمیمگیرنده هستند در هیچ یک این افراد جایی نخواهند داشت.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار