آیین بزرگداشت سالگرد ارتحال آیت‌الله «بهاءالدینی» در قم برگزار شد

آیین گرامی‌داشت بیست و دومین سالگرد ارتحال آیت‌الله بهاءالدینی امشب در مسجد اعظم قم برگزار شد.
کد خبر: ۳۶۹۸۹۳
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۸ - ۲۳:۵۸ - 12November 2019

برگزاری آیین بزرگداشت سالگرد ارتحال آیت الله بهاءالدینی در قمبه گزارش دفاع‌پرس از قم، آیین گرامی‌داشت بیست و دومین سالگرد ارتحال آیت‌الله «سیدرضا بهاءالدینی» از علمای قم امشب در مسجد اعظم برگزار شد.

در این آیین که عموم مردم و برخی اساتید و شخصیت‌های حوزوی حضور داشتند یاد و نام آن عالم ربانی گرامی داشته شد.

آیت الله کاظم صدیقی امام جمعه موقت تهران در این مراسم با بیان اینکه آیت الله بهاءالدینی با دیگر بزرگان متفاوت بود، اظهار داشت: این شخصیت بزرگ و کم نظیر اهل ریاضت و مسیر خاصی که باید تحت اشراف استاد طی شود، نبود، چرا که تنها استادش برای رسیدن به درجه‌های بالایی از سلوک و عرفان خدا و حق تعالی بود.

وی ساده زیستی و بی‌اعتنایی به دنیا را از ویژگی بارز آن فقیه پارسا دانست و بیان کرد: آیت الله بهاءالدینی با اینکه امکان داشتن یک خانه مرتب را داشت، ولی تا پایان عمر در یک خانه محقر و گِلی زندگی کرد.

بر اساس این گزارش، آیت الله بهاءالدینی قبل از انقلاب، شیفته و ارادتمند امام خمینی (ره) و همواره حامی و پشتیبان انقلاب اسلامی و در خدمت مردم بود؛ در سال‌های پرالتهاب جنگ، یار و همراه رزمندگان در جبهه‌های نبرد بود و با آغوشی باز این مردان حماسه و خون را به خدمت می‌پذیرفت و همچون پدری مهربان به گفت‌‌وگو با آنان می‌نشست.

وی همچنین انس و ارتباطی صمیمی با رهبر معظم انقلاب اسلامی داشت و حضرت امام خامنه‌ای نیز ارادتی خاص به او می‌ورزید.

این فقیه و معلم اخلاق و عرفان عملی از شاگردان حضرات آیات حائری، سید محمد حجت، سید محمد تقی خوانساری و حسین بروجردی بود، بیشترین اشتغال و شهرت آیت اللّه بهاء الدینی، بحث‌ها و درس‌های اخلاقی عمومی یا خصوصی وی بود که تا روز‌های آخر حیاتش ادامه داشت.

وی در حوزه علمیه قم، به معلم اخلاق و عرفان مشهور بود و در اسفند ۱۳۷۵ همایشی با عنوان «حوزه و تهذیب اخلاق» برای تجلیل از این عالم بزرگوار در قم برگزار شد، بخشی از درس‌های اخلاقی و برخی مصاحبه‌های این عالم، در دو کتاب «سلوک معنوی» و «نردبان آسمان» به چاپ رسیده است.

آیت الله بها الدینی در ۲۸ تیر ۱۳۷۶ به دیار حق شتافت و در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) در قم به خاک سپرده شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها