به گزارش دفاعپرس از ساری، «احمد حسینزادگان» استاندار مازندران در نشست کارگروه رونق تولید و اقتصاد دانشبنیان استان مازندران که با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری برگزار شد، با اشاره به تداوم تحریمهای ناجوانمردانه دشمنان علیه جمهوری اسلامی ایران، اظهار داشت: این تحریمها میتواند فرصتی برای پایان وابستگی نفتی ایران باشد و حتی برای قطع این وابستگی لازم است.
استاندار مازندران با اشاره به اینکه مطمئنا تحریمها منجر به سختیها و مضایقی برای کشور خواهد شد، گفت: تحریم تنها راهی است که از وابستگی به اقتصاد نفتی نجات پیدا کنیم و البته نجات از وابستگی نفتی راهی جز توجه به شرکتهای فناورانه و دانش بنیان و تمرکز و تلاش این واحدها ندارد.
وی به اراِئه تسهیلات کم بهره به شرکتهای دانش بنیان و حمایتهای مالی و فنی از این واحدها در استان تاکید کرد و گفت: با وجود اینکه بخش قابل توجهی از اقتصاد استان بر پایه کشاورزی است، شرکتهای دانش بنیان روی این اقتصاد متمرکز نشده اند در حالیکه با ورود مجدانه این واحدها در بخش کشاورزی می توان توسعه مازندران در این صنعت و تبدیل شدن به قطب کشاورزی را شاهد بود.
حسین زادگان با تاکید بر اینکه فعالیتهای علمی و پژوهشی باید منجر به ارزش افزوده و خروجی محصول شود، گفت: استان مازندران همچنان با وجود برخورداری از واحدهای فناور از مشکلاتی چون پسماند رنج میبرد که این مساله نیز باید یکی از اولویتهای مهم شرکتهای دانش بنیان استان باشد.
استاندار مازندران خواستار حمایت بیش از پیش معاونت علمی و فناوری از مراکز نوآوری، تکمیل و تجهیز مراکز مازندران، کارخانه علمی، فناوری و نوآوری، پشتیبانی از استارتاپها و شرکتهای دانش بنیان شد.
در مازندران ۷۶ شرکت تایید شده دانش بنیان فعالیت دارند و به لحاظ تعداد شرکتهای دانش بنیان این استان مقام هشتم و از نظر فروش محصولات مقام ششم را در کشور داراست.
انتهای پیام/