وزیر دادگستری:

ایران، بیشترین حجم هزینه و تلفات را در مبارزه با مواد مخدر متحمل شده است

وزیر دادگستری با بیان اینکه تغییر رویکرد در مبارزه با مواد مخدر امری ضروری بود، تاکید کرد ایران بیشترین حجم هزینه و تلفات در مبارزه با مواد مخدر را متحمل شده است.
کد خبر: ۳۷۱۲۸
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۶ - 29December 2014

ایران، بیشترین حجم هزینه و تلفات را در مبارزه با مواد مخدر متحمل شده است

به گزارش گروه اجتماعی " دفاع پرس " به نقل از روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر، حجتالاسلام مصطفی پورمحمدی اظهار داشت: وزارت دادگستری یکی از اعضای ستاد مبارزه با مواد مخدر است و در این رابطه با ستاد همکاری داریم. البته عمدهترین بخش فعالیت مربوط به قوه قضائیه است. قوه قضائیه نقش تعیینکنندهای دارد. وزارت دادگستری هم بهعنوان رابط دولت، مجلس و قوه قضائیه اقداماتی را جهت مبارزه با مواد مخدر انجام میدهد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه موضوع مواد مخدر تبدیل به یک معضل اجتماعی شده است، افزود: در موضوع مواد مخدر بیشترین حجم هزینه و تلفات در مبارزه را ایران داده است همچنین بیشترین زندانی و پرونده در دادگاهها و محاکم مربوط به موضوع مواد مخدر است. با این حال حجم عظیم سرمایهگذاری ما خروجی مطلوب ندارد. باید تلاش کنیم به خروجی بهتر و بالاتری در زمینه مبارزه با مواد مخدر دست یابیم.

پورمحمدی بیان داشت: وزارت کشور رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر را به عنوان یک الگو اجرایی کرده و این رویکرد بسیار مناسبی به شمار میرود و به نظرم ضرورت تغیر رویکرد در مبارزه با مواد مخدر لازم است. یکی از تغییر رویکردها، اجتماعی شدن مبارزه است و باید در تمامی حوزهها این تغییر رویکرد اتخاذ شود.

وزیر دادگستری در رابطه با مخدرهای صنعتی اضافه کرد: حس تنوع طلبی و روشهای مصرف آسان، تولید راحت و عرضه فراوانتر در بخش مخدرهای صنعتی سبب افزایش گرایش مصرف مخدرهای صنعتی نسبت به نوع سنتی شده است و متاسفانه در بخش مخدرهای صنعتی با حجم بالای مصرف مواجه شدهایم که آثار و عوارض جانبی و تخریبی آن بسیار زیاد است و به نگرانی ما هم به همین میزان افزوده است.

وزیر دادگستری با بیان اینکه هر اصلاح اجتماعی بدون خانواده امکان پذیر نیست، اظهارداشت: هر تحولی باید با خانواده اصلاح شود. دین مبین اسلام نیز به صورت جدی مبنا و اساس رشد و تعالی را بر موضوع خانواده دانسته و در تمام کشورها نیز به این جمع بندی رسیدهاند که خانواده پایه تحول اجتماعی است.

حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی تاکید کرد: باید خانواده، مدرسه، و محیطهای تربیتی و آموزشی را در کشور بیشتر با موضوع پیشگیری از اعتیاد آشنا سازیم و مبداء تحول رفتاری را از چنین مواردی بدانیم. باید بیش از بیش بر این مساله توجه داشت و سرمایهگذاریها را در این زمینه فزونی بخشید.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها