به گزارش گروه بین الملل دفاع پرس به نقل از خبرگزاری آناتولی، «موسی ابومرزوق» شب گذشته در نشست رهبران گروههای فلسطینی و موسسات جامعه مدنی در شهر غزه گفت که هیأت ملی برای نظارت بر بازسازی ویرانه های بر جای مانده از تجاوز اسرائیل به غزه تشکیل می شود تا دولت وفاق ملی را برای عمل کردن به مسئولیت های خود در نوار غزه از جمله بازسازی این منطقه و رفع محاصره تحت فشار قرار دهد.
وی همچنین از دولت وفاق ملی به نخست وزیری «رامی حمد الله» خواست تا از نوار غزه بازدید کند و تاکید کرد که بازدید وزرای این دولت از غزه می تواند گام خوبی برای خروج از دودستگی و آغاز حقیقی بازسازی نوار غزه باشد.
ابومرزوق تصریح کرد که سفر امروز (دوشنبه) وزرای دولت وفاق ملی به غزه می تواند آغاز خوبی برای تحویل مسئولیت ها به دولت باشد.
«سلیم السقا» وزیر دادگستری در دولت وفاق ملی فلسطین شب گذشته اعلام کرد که 8 تن از وزرای دولت وفاق ملی صبح فردا دوشنبه از طریق گذرگاه بیت حانون (ایرز) در شمال نوار غزه وارد این منطقه می شوند تا مسئولیت های خود را تحویل گرفته و امور وزارتخانه ها را پیگیری نمایند.
وی افزود که 8 وزیر دولت به همراه روسای اداره انرژی و اداره محیط زیست به اضافه 35 تن از مدیران کل و همراهان وزرا صبح روز دوشنبه وارد نوار غزه می شوند.
به گفته وی این وزرا امور وزارتخانه ها در غزه را پیگیری و برای حل مشکلات تلاش خواهند کرد و همچنین در نشست هفتگی دولت که روز سه شنبه برگزار می شود، شرکت خواهند کرد.
وی اشاره کرد که انتظار می رود رامی حمد الله هفته جاری به نوار غزه سفر کند.
ابومرزوق در بخش دیگری از اظهاراتش در رابطه با پیش نویس قطعنامه ارائه شده به شورای امنیت برای صدور قطعنامه ای جهت تعیین زمانی پایان دادن به اشغالگری اسرائیل و تشکیل دولت فلسطین گفت که این طرح به منزله حذف آرمان فلسطین است.
وی افزود: طرح ارائه شده به شورای امنیت پایانی برای دولت فلسطین و حق بازگشت آوارگان و قضیه قدس و نیز نابودی مقاومت است.
این عضو دفتر سیاسی جنبش حماس همچنین تاکید کرد که این طرح در برابر هر گونه خواسته آتی در خصوص حق فلسطینیان مانع ایجاد می کند زیرا به مرجعیت سیاسی جدیدی تبدیل می شود که حقوق ملت فلسطین را تعیین و اشغالگری را نهادینه می کند و به اشغالگری مشروعیتی می بخشد که طی سال های اشغال حتی در خواب هم آن را ندیده بودند.
اردن 10 روز پیش به نمایندگی از سوی گروه عربی پیش نویس قطعنامه فلسطینی در خصوص تعیین سقف زمانی حداکثر تا پایان 2017 برای پایان دادن به اشغالگری اسرائیل در اراضی اشغالی سال 1967 را به شورای امنیت ارائه کرد که پس از آن طرف فلسطینی اعلام کرد که 8 بند این طرح را اصلاح کرده است و قرار است امروز دوشنبه نسخه اصلاحی را به شورای امنیت ارائه کند و روز سه شنبه یا چهارشنبه درباره آن رأی گیری خواهد شد.
انتهای پیام/ک.ف