سردار اشتری در مراسم تجلیل از فیلمسازان هفته ناجا تأکید کرد؛

ارائه چهره مقتدر توأم با رأفت از پلیس در فیلم‌ها

فرمانده ناجا با اشاره به اینکه دور جدیدی از همکاری و تعاملات پلیس با هنرمندان و فیلمسازان شروع شده است، گفت: در فرآیند تولید فیلم و سریال باید چهره واقعی از پلیس یعنی اقتدار توأم با رأفت و عدالتخواهی به نمایش گذاشته شود.
کد خبر: ۳۷۴۸۶۹
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۳ - 18December 2019

ارائه چهره مقتدر توام با رافت از پلیس در فیلم‌هابه گزارش گروه اجتماعی دفاع‌پرس، سردار سرتیپ «حسین اشتری» فرمانده ناجا در آیین تجلیل از دست‌اندرکاران فیلم‌های هفته ناجا با اشاره به طرح دیدگاه‌ها و نظرات هنرمندان عرصه فیلم و سریال در ابتدای این مراسم اظهار داشت: انصافاً مطالب کارشناسانه و فنی توأم با دلسوزی مطرح شد و قطعاً دیدگاه‌ها و نظرات شما عزیزان در عرصه فیلم و سریال‌سازی با ژانر پلیسی مورد توجه قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه همواره پذیرای پیشنهادات، انتقادات و نظرات هنرمندان و سایر صاحب‌نظران برای پیشبرد بهتر مأموریت‌ها هستیم، خاطرنشان کرد: در این برهه زمانی، برآنیم که ضمن بهره‌مندی از تجربه هنرمندان پیشکسوت، به نسل جدید و ظرفیت‌هایشان اعتماد و اعتنا کنیم تا با ارتباط دو سویه میان پلیس و هنرمندان، بتوانیم به موفقیت‌های روزافزون دست یابیم.

سردار اشتری گفت: به اثرگذاری و اثربخشی زبان هنر واقفیم و می‌دانیم که هنر می‌تواند در انتقال مفاهیم آموزشی، هشداری و سایر اهداف پلیس به جامعه موثر واقع شود.

وی با اشاره به تولید چند فیلم و تله‌فیلم همزمان با هفته نیروی انتظامی در سال جاری عنوان کرد: به همت پیشکسوتان و جوانان عرصه فیلم و سریال، تولیدات اثرگذاری در ژانر پلیسی حاصل و در معرض دید و نمایش مخاطبان قرار گرفت که اثرات مثبتی هم در جامعه داشت.

عالی‌ترین مقام انتظامی کشور اضافه کرد: تله‌فیلم‌های تولید شده همزمان با هفته نیروی انتظامی در سال جاری، توانست چهره خوبی از پلیس و مأموریت‌هایش به مخاطب ارائه کند و در کنار این مهم مورد استقبال و توجه مردم عزیز نیز قرار گرفت.

وی یادآور شد: بر مبنای افکارسنجی صورت گرفته درباره اثرگذاری تله‌فیلم‌های تولیدی هفته ناجا، باید بگویم در طیف و میانگین ۷۰ درصدی، این فیلم‌ها مورد استقبال و توجه مردم و مخاطبان بوده و این مهم، بیانگر ریل‌گذاری صحیح پلیس برای بهره‌مندی از ظرفیت سریال، فیلم و معرفی چهره پلیس به جامعه است.

سردار اشتری با بیان اینکه در آغاز دور جدیدی از همکاری و تعاملات پلیس با هنرمندان، فیلمسازان و... هستیم، خاطرنشان کرد: این روند می‌تواند سرعت بیشتری بگیرد و البته در فرآیند تولید فیلم و سریال باید چهره واقعی از پلیس یعنی اقتدار توأم با رأفت و عدالتخواهی به نمایش گذاشته شود.

فرمانده نیروی انتظامی گفت: خوشبختانه مردم ژانر پلیسی را دوست دارند و فیلم‌هایی با محوریت پلیس، مورد استقبال مخاطبان قرار می‌گیرد، از طرفی امروز امکانات نیروی انتظامی نسبت به گذشته پیشرفت خوبی داشته و این ظرفیت و امکانات را می‌توانیم در اختیار سازندگان فیلم و سریال‌های ژانر پلیسی قرار دهیم.

سردار اشتری با اشاره به تنوع و گستردگی ماموریت‌های پلیس افزود: مردم در طول شبانه روز با پلیس سروکار دارند، از طرفی پلیس خدمات متنوعی به آحاد مردم از مرز‌ها تا مرکز ارائه می‌کند و باید بگویم در واقع پلیس از سازمان‌های پیشرو در خدمات‌دهی به مردم است؛ بنابراین تنوع و گستردگی مأموریت‌های پلیس در کنار خدمات‌دهی در شرایط مختلف زمانی و مکانی می‌تواند توسط دوستان هنرمندانمان به ویژه در حوزه فیلم و سریال به مردم منعکس شود.

فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه پلیس نقش محوری و غیرقابل انکاری در تولید، حفظ نظم و امنیت کشور دارد، خاطرنشان کرد: مأموریت پلیس‌های مختلف و تخصصی اعم از پلیس پیشگیری، راهور، آگاهی، مبارزه با مواد مخدر، امنیت اقتصادی، بین‌الملل و... می‌تواند سوژه مناسبی برای ساخت و تولید فیلم و سریال باشد و در این تولیدات نمایش داده شود که پلیس از مردم جدا نیست.

سردار اشتری در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اینکه پیشبرد روند زندگی و فعالیت در سایه امنیت محقق می‌شود، افزود: تأمین نظم و امنیت وظیفه سنگین، خطیر و بی بدیلی است که به نیروی انتظامی واگذار شده و هنرمندان عزیز می‌توانند این نقش اثرگذار را با استفاده از مفاهیم هنری به خوبی به جامعه ارائه دهند و مردم را همراه و همکار پلیس کنند.

عالی‌ترین مقام انتظامی کشور با اشاره به فرمایشی از رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر اینکه ابزار هنری بی شک رساترین و بلیغ‌ترین ابزار ابلاغ پیام و تبلیغ است، ادامه داد: معظم له می‌فرمایند «هنری که در خدمت حق، انسانیت، راستی و درستی قرار داشته باشد، ارزشمند محسوب می‌شود»؛ بنابراین ما نیز باید با توجه به این رویکرد، از مفاهیم و ابزار‌های هنری بهره بگیریم.

وی با بیان اینکه پلیس حافظ جان، مال و ناموس مردم است، خطاب به هنرمندان عرصه فیلم و سریال‌سازی گفت: در دور جدیدی از همکاری‌های پلیس با هنرمندان، ظرفیت، امکانات و سوژه‌های بکر پلیسی را در اختیار شما قرار می‌دهیم و شما نیز با بهره‌مندی از این ظرفیت به تحقق اهداف پلیس در تولید فیلم و سریال کمک کنید.

سردار اشتری در تشریح اهداف پلیس در فرآیند فیلم و سریال‌سازی عنوان کرد: پیشگیری از جرم، بزه و آسیب‌های اجتماعی، ارائه آموزش‌های لازم، معرفی خدمات پلیس در سطوح مختلف، ارتقاء احساس امنیت در جامعه و... بخشی از اهداف پلیس برای گام نهادن در عرصه فیلم و سریال‌سازی با ژانر پلیسی است.

این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: تاثیر یک فیلم یا سریال در هر حوزه‌ای را می‌توان در بخش‌های مختلف جامعه مشاهده کرد، به طوری که گاهی یک فیلم می‌تواند به تولید و توزیع یک فرهنگ در جامعه نیز کمک کند.

فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به اهمیت مأموریت‌های پلیس اضافه کرد: ممکن است در ارگان یا سازمانی بخشی از یک مأموریت به دلیل کمبود بودجه منتفی یا معلق شود، اما مگر می‌شود در جایی مانند نیروی انتظامی حتی با وجود کمبود بودجه، مأموریتی را تعطیل کرد؟ در واقع باید بگویم مأموریت‌های پلیس تعطیل‌بردار نیست و از ایفای نقش پلیس در جامعه قطعاً آحاد مردم منتفع می‌شوند.

سردار اشتری ادامه داد: گاهی در روند فیلم‌سازی، سکانسی به تصویر کشیده می‌شود، مبنی بر اینکه یک دوست ناباب چگونه می‌تواند یک جوان یا نوجوان را به گرداب بکشاند و اگر خانواده آن جوان هوشیار نباشند، چه اتفاقاتی ممکن است رخ دهد، با اقداماتی از این دست می‌توانیم بهترین امر به معروف و نهی از منکر را انجام دهیم و به کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه کمک کنیم.

وی اضافه کرد: شایسته است که فیلمسازان عزیز چهره‌ای هوشمند، توانمند و مقتدر از پلیس به مردم و مخاطب ارائه کنند؛ چرا که توجه به این روند می‌تواند به ارتقاء امنیت و احساس امنیت در جامعه کمک کند، از طرفی نمایش اشراف اطلاعاتی و هوشیاری پلیس در دل مجرمان و قانون‌شکنان رعب و وحشت ایجاد می‌کند.

عالی‌ترین مقام انتظامی کشور با اشاره به روند فیلمسازی در برخی کشور‌ها یادآور شد: در برخی کشورها، پلیس را به گونه‌ای نمایش می‌دهند که چه بسا واقعیت نداشته باشد، اما گاهی در روند سریال‌سازی و فیلمسازی خودمان می‌بینیم که بالعکس عمل می‌شود، در حالی که به اذعان بسیاری از روسای پلیس‌های کشور‌های دیگر که از نیروی انتظامی بازدید داشته‌اند، پلیس جمهوری اسلامی ایران ظرفیت‌های بسیار خوبی دارد و در عین حال توانمند، هوشمند و مقتدر است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اختیارات پلیس در حوزه مأموریتی خاطرنشان کرد: پلیس سرمایه نظام و مردم است و کمک به ارتقاء اقتدار نیروی انتظامی در واقع کمک به نظم و امنیت کشور محسوب می‌شود.

سردار اشتری با اشاره به شعار هفته نیروی انتظامی در سال جاری با عنوان «پلیس هوشمند، امین مردم» اضافه کرد: تحقق پلیس هوشمند یکی از برنامه‌های اولویت‌دار نیروی انتظامی است و در این راستا نیز اقداماتمان را آغاز کرده‌ایم و تا پایان سال ۱۴۰۰ پلیس هوشمند محقق می‌شود و به نقطه ایده‌آل و مطلوبمان در این حوزه می‌رسیم.

وی با بیان اینکه روند فیلم و سریال‌سازی در ژانر پلیسی می‌تواند به جلب مشارکت‌های مردمی و همراهی آنان با پلیس کمک کند، گفت: البته ما معتقدیم که ضعف‌هایی هم در عملکرد پلیس وجود دارد و می‌تواند مورد نقد هنرمندان و آثار تولیدی باشد، اما این نقد باید منصفانه و منطقی باشد.

فرمانده ناجا با بیان اینکه پلیس در معرض و منظر دید عموم مردم است، مطرح کرد: عملکرد پلیس گویی در «اتاق شیشه‌ای» به نمایش گذاشته می‌شود و همه مردم «خوب» و «بد» پلیس را می‌بینند و قضاوت می‌کنند؛ بنابراین هنرمندان اگر نقدی هم دارند این انتقاد را دلسوزانه، متعهدانه و در جهت رفع ضعف و بدون اغراق و بزرگ‌نمایی نمایش دهند.

سردار اشتری با تاکید بر اینکه نظرات هنرمندان برای ما محترم است، یادآور شد: نیرو‌های پلیس در جریان انجام و اجرای مأموریت‌ها تا پای جان پیش می‌روند تا آسیبی به مردم نرسد و لازم است که دوستان فیلم و سریال‌ساز بدانند که ما برای اجرای مأموریت‌هایمان به معیار‌های اخلاقی، انسانی و شرعی توجه می‌کنیم.

عالی‌ترین مقام انتظامی کشور در بخش پایانی سخنان خود با بیان اینکه قدردان زحمات هنرمندان عزیز به ویژه در عرصه فیلم و سریال با ژانر پلیسی هستیم، گفت: از اقدامات معاونت اجتماعی نیروی انتظامی به‌ویژه سردار «احمد نوریان» معاون اجتماعی ناجا و سردار «ابراهیم کریمی» جانشین معاون اجتماعی ناجا در این حوزه قدردانی می‌کنم.

انتهای پیام/ 241

نظر شما
پربیننده ها