دکتر «غلامحسین علیشیری» معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله (عج) در گفتوگو با خبرنگار دفاعی امنیتی دفاعپرس، درباره فعالیتهای پژوهشی این دانشگاه اظهار داشت: در چند سال اخیر تلاش کردیم که فعالیتهای پژوهشی را به سمت حوزههای مأموریتی سوق دهیم؛ زیرا ما به عنوان دانشگاه علوم پزشکی باید هم در حوزه مأموریتهای سازمانی مثل تهدیدات نوین و ارتباط آن با ارتقاء توان رزم فعالیت کنیم و هم باید در حوزه مرجعیت علمی گام برداریم.
وی افزود: پژوهشگاه علوم پزشکی بقیةالله (عج) جزو پژوهشگاههای افتخارآفرین است؛ زیرا حدود ۳۰۰ محقق در سطح PHD و ارشد به بالا داریم که در حوزههای اندیشهورزی، مرجعیت علمی و بنبستشکنی علمی فعالیت میکنند.
علیشیری ادامه داد: خیلی از این تلاشها به شکلی انتفاع سازمانی هم دارند؛ البته نهفقط مجموعه سپاه بلکه مجموعه نیروهای مسلح نیز از نتایج این تلاشها بهرهمند میشوند که پس از منتفع شدن سپاه و نیروهای مسلح از تلاشهایی که در پژوهشگاه علوم پزشکی بقیةالله (عج) صورت میگیرد، به اصطلاح سرریزِ آن متوجه جامعه میشود.
وی اضافه کرد: در مرکز تحقیقات آسیبهای شیمیایی دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله (عج) در حوزه تشخیص، درمان و پیشگیری در رابطه با بیماریها و عوارض مصدومان شیمیایی ناشی از جنگ تحمیلی، کارهای ارزشمندی صورت گرفته که نتایج آن در درمان مصدومان مورد استفاده قرار میگیرد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله (عج) با تأکید بر اینکه رویکرد ما رویکردی سازمانی و فراسازمانی است؛ چون نوع مأموریتهای دانشگاه اینگونه تعریف شده است، تصریح کرد: امروز سایر کشورها نهتنها از شیوههای درمانی ما در بحث درمان مجروحان شیمیایی استفاده میکنند، بلکه در کتب و مقالات خود نیز به شیوههای درمانی مصدومان شیمیایی که در این دانشگاه و بیمارستان استفاده میشود، استناد میکنند.
انتهای پیام/231