مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس قم:

تاریخ پرافتخار کشور سرشار از عبرت‌های بصیرت افزاست

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان قم گفت: بیان افتخاراتی که طی سال‌های طولانی بر اثر مجاهدت‌های فراوان در تاریخ این کشور بدست آمده، عامل مهمی در افزایش بصیرت و طرد توطئه دشمنان است.
کد خبر: ۳۷۵۰۴
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۳ - 01January 2015

تاریخ پرافتخار کشور سرشار از عبرت‌های بصیرت افزاست

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از قم، احمد حسینی طی سخنانی در مراسم گرامیداشت ایام دهه بصیرت که  در آمادگاه امیر سرلشکر شهید محمد فراشاهی برگزار شد، با عرض تسلیت به مناسبت سالروز شهادت امام حسن عسکری(ع) گفت: بیش از 220 هزار شهید در کشور که 50 هزار نفر آنان، شهدای ارتشی و هفتصد شهید از شهدای ارتشی در زمره 6 هزار شهید بزرگوار استان قم هستند، راه امامت و ولایت را با الهام از دستورات قرآن پیمودند و با شهادت خود، بصیرت والا و حضور مستحکم در عرصه دفاع از آرمان های انقلاب اسلامی را عملا نشان دادند.

وی با بیان اینکه یک حادثه هر قدر به ارزش های یک ملت نزدیک تر و با آن هماهنگ تر باشد، منزلت، اعتبار و تقدس آن حادثه نزد آن ملت بیشتر است، ابراز کرد: حماسه بزرگ روز 9 دی کاملا منطبق بر آرمان ها و اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی بود و هر چه بیشتر به عمق فتنه 88 می پردازیم، ارزش و اهمیت حماسه حضور مردم قهرمان ایران در این روز بیشتر مشخص می گردد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان قم فتنه 88 را خیانت و توطئه ای طراحی شده از ده سال قبل از آن عنوان کرد و گفت: در دوران غبار آلود فتنه که فتنه گران شرایطی همانند جنگ صفین را ترسیم کرده بودند، هدایت های پیامبر گونه ولایت و هوشیاری و حضور پرشور مردم اجازه نداد دشمنان به اهداف شوم خود دست یابند.

وی دوران هشت سال دفاع مقدس را دوران صف آرایی دو ابرقدرت و بیش از 40 کشور در برابر نظام اسلامی نام برد و بیان داشت: خطر هشت ماه فتنه کمتر از هجوم دشمنان اسلام در دوران دفاع مقدس نبود و باید علاوه بر یادآوری آن، در ژرفا و چگونگی پیدایش فتنه و فتنه گران نیز نگریست و از آن عبرت گرفت.

حسینی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه دشمنان اسلام در قبال تولیدات کانال های ماهواره ای خود در کشورهای دیگر از مردم مالیات و هزینه اخذ می کنند، خاطرنشان ساخت: اینکه در کشور ما برنامه ها و فیلم های جهت دار فارسی و حتی فیلم های غربی با ترجمه فارسی به طور رایگان دریافت می شود، حاکی از آن است که دشمنان دین که تجلی ضدیت آنان با نظام را در فتنه 88 دیده و امروز در تشیع لندنی می بینیم، شبانه روز با هدف و برنامه به دنبال اختلاف افکنی، مقابله با ارزش ها و سست کردن اعتقادات مردم و بخصوص جوانان هستند؛ رهبر معظم انقلاب نیز خطر تهاجم فرهنگی، هجمه فرهنگی، شبیخون فرهنگی، کارزار و قتل عام فرهنگی و جنگ نرم را سال های قبل تذکر داده بودند.

وی یادآوری افتخارات گذشته را چراغ راهی برای آحاد افراد جامعه در افزایش بصیرت نسبت به ارزش های انقلاب و نیل به قله های پیشرفت دانست و افزود: اگر افتخارات گذشته تاریخ این مرز و بوم و یاد اسطوره هایی چون شهید صیاد شیرازی و دیگر شهدا و ایثارگران هشت سال دفاع مقدس و شهدای عزیز دوران انقلاب را مرور و یادآوری نکنیم، به سبب قصور در انجام این مسئولیت قطعا از سوی آیندگان مورد مواخذه قرار خواهیم گرفت، همانگونه که مردم کوفه نیز به سبب کوتاهی در انجام وظیفه و تبعیت از امام خویش، تا به امروز مورد لعن و نفرین هستند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس در پایان، خطاب به فرماندهان، مسئولان و سربازان آمادگاه شهید فراشاهی(منظریه) با ذکر احادیث گرانقدری از امیرالمومنین(ع) و امام سجاد(ع) در مورد منزلت سربازان و مرزداران، عنوان کرد: ان شاءالله با حسن نیت و انجام وظیفه ارزشمند خود همواره مشمول رحمت و عنایات الهی و ادعیه معصومین(ع) باشید.

انتهای پیام/ 

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار