به گزارش گروه اجتماعی " دفاع پرس " به نقل از روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر، حسن موسویچلک گفت: در حوزه کاهش تقاضا آمایش سرزمینی مراکز، یکی از نیازهای ستاد مبارزه با مواد مخدر است. بر این اساس، وضعیت تمرکز سمنها و نیازهای بومی میبایست تعریف شود. مثلا در استان مازندران آمایش کنیم که در نقطهای از یک شهرستان، چه نوع مرکزی و با چه درجه و سطحی مورد نیاز است و بعد پروانه فعالیت صادر کنیم.
وی افزود: این موضوع صدور مجوز را تسهیل و دسترسی مردم به خدمات درمان و کاهش آسیب فراهم میکند.
مدیرکل دفتر توسعه مشارکتهای مردمی ستاد بیان کرد: همزمان با آمایش سرزمین، استانداردسازی برنامهها هم باید انجام شود. و پس از استانداردسازی رتبهبندی مراکز صورت گیرد و مراکز با حداقل و حداکثر خدماتشان بررسی شوند. در این صورت حتی سازمانهای مردمنهاد هم از ظرفیت خودشان در جهت افزایش و کیفیسازی خدماتشان استفاده خواهند کرد.
موسوی تصریح کرد: این میتواند کمک کند که امر نظارت به خود سمنها داده شود یعنی نرمافزاری تهیه شود و سمنها امر نظارت را هر چند ماه یکبار از طریق این سیستم انجام دهند و در جهت کیفی سازی مرکز تلاش کنند.
وی ادامه داد: این سطحبندی، آمایش و رتبهبندی مراکز منجر میشود که با مدیریتی هوشمند، مراکز به صورت منظم در نقاط مختلق شهرستانها متمرکز شوند و صدور مجوز نیز متناسب با نیاز و شرایط مردم انجام شود.
موسوی بیان داشت: اجرای این طرح دو سال زمان میبرد و این کمک میکند تا دسترسی مردم به خدمات بهتر و صدور مجوز تسهیل شود. مراکز استاندارد شده و به صورت منظم در نقاط مختلف شهرها متمرکز شوند، لذا این برنامه باید در اولویت فعالیتهای کاهش تقاضا قرار گیرد.
انتهای پیام/