نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی:

داعشی‌های ملعون با فداکاری پاسداران ایران سرنگون شدند

«سید محمدعلی آل‌هاشم» گفت: سرنگونی خبیثه ملعونه داعش در عراق و سوریه با رشادت‌ها و فداکاری‌های مردان سپاهی و به فرماندهی سردار سلیمانی که چهره محبوب ایران اسلامی است به ارمغان آمده است.
کد خبر: ۳۷۵۸۳۰
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۹ - 25December 2019

به گزارش دفاع‌پرس آذربایجان شرقی، حجت‌الاسلام والمسلمین «سید محمدعلی آل‌هاشم» نماینده ولی فقیه در استان امروز در دیدار کارکنان سپاه حفاظت هواپیمایی آذربایجان شرقی با بیان اینکه خطوط هوایی جمهوری اسلامی ایران یکی از امن‌ترین خطوط هوایی دنیاست، اظهار داشت: در ابتدای انقلاب حوادث مختلفی در خطوط هوایی به‌وجود آمد اما با قدرت‌نمایی سپاه از آن زمان دیگر هیچ خللی را در این حوزه شاهد نبودیم و این به برکت و شکوه این نیروی مردمی و انقلابی است.

امام جمعه تبریز با تأکید بر اینکه سپاه در تمام حوزه‌ها موفقیت‌آفرین بوده است، تاکید کرد: سپاه در طول هشت سال دفاع مقدس، سال‌های سازندگی بعد از آن اقدامات موثری انجام داده و مردم هیچ‌وقت این رشادت‌ها را فراموش نخواهند کرد.

وی با اشاره به فعالیت‌های برون مرزی سپاه متذکر شد: سرنگونی خبیثه ملعونه داعش در عراق و سوریه با رشادت‌ها و فداکاری‌های مردان سپاهی و به فرماندهی سردار سلیمانی که چهره محبوب ایران اسلامی است به ارمغان آمده است.

آل‌هاشم تصریح کرد: سپاه در کنار این فعالیت‌ها در حوادث و بلایای طبیعی، در آتش‌سوزی‌های جنگل‌ها، سیل‌ و زلزله‌ اولین گروهی هستند که در صحنه حاضر می‌شوند و مصداق بارز آن را در زمین‌لرزه میانه شاهد بودیم.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه بسیج عصاره سپاه است، ادامه داد: در حوادث و فتنه‌انگیزی‌های دشمنان، بسیج در راستای حفظ مانع ملی و امنیت مردم نقش بی‌بدیلی ایفا کرده است.

امام جمعه تبریز اضافه کرد: سپاه حفاظت هواپیمایی آینه همه پاسداران انقلاب است که باید در تمام زمینه‌ها سرآمد باشد و کارآمدی این نیروی ارزشی را بیش از پیش به نمایش بگذارد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار