گروه استانهای دفاعپرس - ولی کریمی؛ بدیهی است که ملت شریف ایران اسلامی در طول بیش از 40 سال جهاد خود، بارها شاهد چنین جنایات بزرگی بودهاند.
و قاسم چه زیبا نسیب نار و جنت شد و دستان خدا بود در آستین حق که فضای گمراهی را پایان دهد و خط پایانی برآن باشد و از سوی دیگر نماد محبت و صداقت باشد، خارج ازتمام مرز بندیهای امروز سیاسی، حاج قاسم مردی فراتر از تمام جناح ها بود، او یک سرباز بود و در غالب هیچ گروه و جناح و گرایشی نمیگنجید و شاید بهتر است بگویم او بزرگتر از آن بود که در فضاهای حقیر و کوچک قدرت بگنجد، او قدرت را شرمنده کرد و در عالیترین مقام نظامی، بی تکلف ترین سرباز این دیار بود و این مرام را از مکتب خمینی کبیر آموخته بود، از مدرسه جنگ، از گردان عشق، از همکلاسهای عاشقی که همیشه دنبال رسیدن به آنها دیار به دیار عاشقانه میگشت. از این پس در قاموس ایران در کنار نام کاوه و آرش و رستم و همه اساطیر نام قاسم را باید نوشت و قاسم نه تنها نامی است که برای تاریخ ایران ماندگار شد بلکه در تاریخ خلقت همیشگی گشت. قاسم ماندگار است ، برای همه فصلها ، برای همه نسلها.
هر چه اوشوق پرواز و پرکشیدن و رسیدن به قافلهای خود را جامانده از آن میدانست، داشت، تلخی نبودنش آزارمان میدهد که چه کسی در رکاب مقتدایمان یک دست به نشانه اطاعت به سر بگیرد و یک دست به نشانه ارادت بر سینه.
همه تلخی این فراق را به شوق وصال او از یارانش تحمل میکنیم و خرسندیم از قاسمهایی که در جبهه مقاومت رشد یافتهاند و هر کدام در محل خود، نقش یک سلیمانی را ایفا میکنند.
به راستی او را مالک اشترعلی نامیدند و در برگهای تاریخ که گویا محکوم به تکرار هستند خواندم خطبه مولای متقیان را هنگامی که خبر شهادت مالک اشتر را شنید و فرمود «خدا مالک را جزاى خیر دهد و چگونه مالک که اگر کوه بود کوهى عظیم و بزرگ بود و اگر سنگ بود سنگى سخت بود، آگاه باشید بخدا سوگند مرگ تو اى مالک جهانى را ویران و جهانى را شاد مىسازد یعنى اهل شام را خوشنود و عراق را خراب مىگرداند، بر مردى مانند مالک باید گریه کنندگان بگریند، آیا یاورى مانند مالک دیده میشود، آیا مانند مالک کسى هست، آیا زنان از نزد طفلى بر مىخیزند که مانند مالک شود».
انتهای پیام/