به گزارش گروه سایر رسانههای دفاعپرس، دکتر «قاسم علیدوستی»، عضو هیئت علمی دانشگاه در برنامه «فرمانده» ویژه شهادت سردار «حاج قاسم سلیمانی» با طرح یک پرسش آغاز کرد و اظهار داشت: چگونه آمریکاییها از تمام شعارهای صلح طلبانه خود عبور میکنند، حاضر به قبول رسوایی و عبور از قوانین بین المللی میشوند، تبعات سنگین این شرایط را میپذیرند و دست به چنین جنایت هولناکی میزنند که از دید هر بازیگر بین المللی قابل نقد و اعتراض است؟
وی افزود: برای یافتن پاسخ این سوال باید به جریان تقابل انقلاب با تمدن و گفتمان غربی بازگردیم چرا که انقلاب با ظهور خود یک گفتمان نوینی را معرفی کرد که در آن امام خمینی (ره) وارد عرصه روابط بین الملل شدند و تمام معادلات را برهم ریختند.
عضو هیئت علمی دانشگاه با بیان اینکه تقابل ایران و آمریکا با ظهور انقلاب و پارادایم حاکم، آغاز شد، اظهار کرد: مقاومت، گفتمان اصلی انقلاب اسلامی است که در دفاع مقدس، تحریمها، مسائل هستهای، شورشها و فتنهها خود را به درستی نشان داده است.
علیدوستی تاکید کرد: آمریکاییها همواره به دنبال تغییر موازنه قدرت به نفع خود بودند و قصد داشتند از دریچه مذاکره به این هدف برسند که مقام معظم رهبری با درایت خود این مسئله را مدیریت و خنثی کردند.
وی شهید سپهبد «حاج قاسم سلیمانی» را بزرگترین عامل در حفظ موازنه به نفع ایران دانست و تاکید کرد: او فرماندهای بود که به جز خصلتهای درونی، توانست موازنه را به نفع مقاومت تغییر دهد.
این استاد دانشگاه در ادامه گفت: مقاومت تا مدتها محدود به داخل مرزهای کشور میشد، اما امروز شهید سلیمانی این تفکر و اندیشه را به تمام منطقه تسری داده است. آمریکاییها نیز روند و وضعیت فعلی را نتیجه نفوذ مقاومت به منطقه میدانند.
علیدوستی خاطر نشان کرد: حاج قاسم سلیمانی، حلقه اتصال مقاومت داخل و خارج ایران بود و آمریکا از این اصل به خوبی آگاه بود و میدانست اگر این سرباز وفادار به رهبر و کشور را از میان بردارد، جریان مقاومت متوقف میشود و فرآیند سازش جای آن را خواهد گرفت.
وی با تاکید بر این که اقدامات سازش کارانه آمریکا همواره با نتیجه عکس همراه بوده است، بیان کرد: حاصل سازش در فتنه ۸۸، روز نهم دی و حتی شورشهای اخیر را در برخورد و رفتاد آحاد جامعه مشاهده میکنیم.
علیدوستی در خاتمه تصریح کرد: امروز باید به این فکر باشیم که قاطعانه در یک جهت حرکت کنیم و اتحادی که حاصل خون حاج قاسم بوده است را حفظ کنیم و بتوانیم فضا را به نفع خود تغییر دهیم.
منبع: رادیو گفتوگو
انتهای پیام/ 900