به گزارش گروه اخبار داخلی دفاعپرس، گزارشهای منتشر شده حاکی از آن است که هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ اوکراین که صبح روز چهارشنبه (امروز) تنها دقایقی بعد از پرواز از فرودگاه امام خمینی در تهران سقوط کرد و تمامی ۱۷۹ نفر مسافر و خدمه پروازی آن در این حادثه جان باختند، متعلق به هواپیمایی اوکراین اینترنشنال (Ukraine International) بوده است.
این هواپیما که قرار بوده در ساعت ۵:۱۵ به مقصد کیف، اوکراین پرواز کند، با تاخیر یک ساعته در ساعت ۶:۱۲ پرواز کرده است. هنوز معلوم نیست که این تاخیر به علت نقص ایمنی بوده است یا خیر.
طبق اطلاعات مندرج در وب سایت سیمپل فلایینگ، مدل این هواپیما بوئینگ ۷۳۷- ۸۰۰ بوده است که ساخت شرکت هواپیماسازی بوئینگ آمریکاست و تنها سه سال از عمر آن میگذرد.
گفته میشود این هواپیما تنها شش دقیقه بعد از پرواز در حوالی منطقه شهریار تهران سقوط کرده است که همین مساله موجب میشود بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران فعال در حوزه هوانوردی از شباهت آن به سقوط دو فروند هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ مکس که در سال گذشته میلادی رخ داد و موجب زمین گیر شدن این مدل خاص از هواپیما در همه ایرلاینهای فعال در سراسر جهان و لغو صدور مجوز پرواز سخن گفته اند.
بعد از انکه دو فروند هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ مکس به فاصله کمتر از شش ماه در سال گذشته سقوط کردند و بالغ بر ۳۰۰ نفر از مسافران و خدمه پروازی آن جان باختند، تمامی ایرلاینهای فعال در جهان پرواز این مدل از هواپیما را در خطوط پروازی خود ممنوع و متوقف اعلام کردند تا نتایج سازمان هوانوردی فدرال آمریکا و سایر موسسات مربوطه در خصوص نقص نرم افزاری و سایر مشکلات ایمنی آن معلوم و مشخص شود.
پس از آن اخباری مبنی بر توقف موقت تولید این نوع خاص از هواپیما توسط شرکت بوئینگ آمریکا در ماه ژانویه سال ۲۰۲۰ میلادی منتشر شد.
بوئینگ یکی از بزرگترین و کلیدیترین صادرکنندگان ایالات متحده به شمار میرود و با طراحی، توسعه و فروش هواپیماهای بوئینگ در مدل و اندازههای مختلف، نقش بسزایی در درآمدزایی و تولید ثروت برای اقتصاد این کشور بزرگ ایفا میکند.
۱۴۷ سرنشین هواپیمای سانحه دیده، ایرانی بودند
کولیوند رئیس اورژانس کشور اعلام کرد: ۱۷۹ نفر در حادثه سقوط هواپیمای مسافربری جان باختند.
وی با بیان اینکه ۱۷۹ نفر در حادثه سقوط هواپیمای مسافربری جان باختند ادامه داد: از این تعداد ۳۲ نفر غیرایرانی و ۱۴۷ نفر ایرانی بودهاند.
انتهای پیام/102