ولی‌الله امیری:

شهید «سلیمانی» نعمتی بود که خدا وجودش را به ملل مسلمان جهان هدیه داد

شهید «سلیمانی» نعمتی بود که خدا وجودش را به ملل مسلمان جهان هدیه داد جانشین دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مازندران با عنوان اینکه خون شهید برنده‌تر، تیزتر و کارسازتر از زمان حیات شهید است، گفت: حاج قاسم نعمتی بود که وجودش را خدا به ملت ایران و ملل مسلمان جهان هدیه داد.
کد خبر: ۳۷۸۷۱۹
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۸ - ۲۲:۲۷ - 08January 2020

شهید «سلیمانی» نعمتی بود که خدا وجودش را به ملل مسلمان جهان هدیه دادبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از ساری، «ولی‌الله امیری» جانشین دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مازندران عصر امروز در مراسم عصری با شعر «روشنگری‌های فاطمی» در صدا و سیمای مرکز مازندران برگزار شد، با بیان اینکه این برنامه قبل از شهادت سردار سپهبد شهید «قاسم سلیمانی» برنامه ریزی شده بود، اظهار داشت: با شهادت حاج قاسم بخش اعظمی از اهداف برپایی مراسم تأمین شده است.

وی با عنوان اینکه خون شهید برنده‌تر، تیزتر و کارسازتر از زمان حیات شهید است، گفت: حاج قاسم نعمتی بود که وجودش را خدا به ملت ایران و ملل مسلمان جهان هدیه داد.

این مسئول ادامه داد: ما ثابت‌قدم و استوار هستیم و ملت ما با حضور خود در مراسم تشییع سپهبد سلیمانی و یاران شهیدش عشق به ولایت را به منصه ظهور گذاشت.

وی با بیان اینکه ارتباط گیری هنرمندان بیش از پیش امروز در جامعه محسوس است، گفت: شاعران به زبان شعر، مداحان با مرثیه‌سرایی می‌توانند در جامعه اثربخش باشند و سطح مطالبه‌گری اجتماعی با زبان شعر باید افزایش یابد.

امیری با بیان اینکه این برنامه با همکاری دستگاه ها برگزار شد، گفت: برای احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر و ترویج و نهادینه کردن آن در حوزه‌های مختلف نیازمند یادآوری به مسئولین هستیم.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین