به گزارش گروه سایر رسانههای دفاعپرس، «بچههای حاج قاسم» عنوان کتاب خاطرات سردار سرتیپ دوم آزاده «حسین معروفی» است همان کسی که بنا به گفته سردار شهید سپهبد «حاج قاسم سلیمانی»، کم سن و سالترین فرمانده گردان لشکر ۴۱ ثارالله در طول دوران دفاع مقدس بود.
سردار معروفی در سال ۱۳۶۷ و چهار روز پس از پذیرش قطعنامه ۵۹۸ شورای امنیت در شلمچه در حالی به اسارت نیروهای بعثی در آمد که امکان فرار از معرکه برایش مهیا بود، اما مقاومت کرد و بچههای گردانش را تنها نگذاشت و همراه آنان اسیر شد و به مدت ۲۶ ماه در زندانهای رژیم بعث به سر برد و به دلیل مفقودالاثر بودن (ثبت نام نشدن توسط صلیب سرخ) و نیز شناسایی شدن توسط بعثیها، سختترین شکنجهها را تحمل کرد.
سردار سپهبد شهید «حاج قاسم سلیمانی» در سال ۱۳۸۶ در نامهای به کم سن و سالترین همرزم قدیمی خود در لشکر ۴۱ ثارالله شهادتی را طلب میکند که ۱۲ سال بعد به آن دست مییابد. حسین معروفی فرمانده سپاه استان گلستان در این کتاب نامهای از سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی منتشر کرده است.
متن این نامه بدین شرح است:
برادر عزیز و خوبم و یادگار بهترینهای عمرم، جناب آقای معروفی، سلامٌ علیکم
از نامه ابراز محبتت، خصوصاً دو قطعه عکسی که در ساعت سختی و گرفتاری به من آرامش داد صمیمانه تشکر میکنم.
عزیز برادر! هیچ وقت سخاوت شما در جان دادن در راه خدا را نمیتوانم فراموش کنم و درود میفرستم بر معروفی که آن روز دیدیم، و برای حسین امروز. از خدا عاقبت بخیری طلب دارم. معروفی عزیز شما در جایی معروفید که ماها در خاکسترهای آنها هم جایی نداریم.
دوست عزیزم همیشه در خدمت شما هستم. هر وقت شما فکر کنید نزدیکترین دوستی که در خدمتتان خواهد بود، انشاءالله من هستم.
برادر عزیز! سعی کن همیشه بوی معروفی آن زمان را بدهی و همه این احساس را بنمایند.
برادرم، به خانواده و بچهها سلام برسان و مرا دعا کن، چون به شدت محتاجم. دعا کن تا سال دیگر در راه او پاره پاره شده باشم.
برادر کوچکت قاسم (هفتم شهریور ۱۳۸۶)
ساعت هشت صبح میلاد با سعادت منجی عالم بشریت.
گفتنی است کتاب بچههای حاج قاسم در پنج بخش، ۳۰ فصل و ۵۰۱ صفحه توسط نشر فاتحان سازمان حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس سپاه منتشر شده و مجموع ناگفتههایی از رشادتها و حماسههای دلیرمردان به ویژه لشکر ۴۱ ثارالله در هشت سال جنگ تحمیلی و دوران اسارت آزادگان سرافراز کشور است که به زیور طبع آراسته شده است.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/ 900