حسین شریعتمداری در رونمایی از کتاب "اینجا فتنه ای رخ داده":

9 دی آخرین فصل از فتنه 88 بود

مدیر مسئول روزنامه کیهان گفت: فتنه یک فصل 8 ماهه بود که 9 دی ایستگاه آخر آن بود و عبرت‌های آن نیز در تاریخ ماندگار شد.
کد خبر: ۳۸۴۱۳
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۳ - ۱۷:۳۶ - 12January 2015

9 دی آخرین فصل از فتنه 88 بود

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دفاع مقدس، آیین رونمایی از کتاب "اینجا فتنهای رخ داده" به کوشش محمد حسن روزی طلب و وحید یامین پور بعدازظهر امروز در تالار سوره حوزه هنری برگزار شد.

مومنی شریف در این مراسم با بیان اینکه آنچه که در سال 88 اتفاق افتاد و از سوی رهبری فتنه نام گرفت، با گذشت زمان بیش از پیش نمایان می شود، اظهار کرد: در آن ایام به نظام تهمت هایی زده شد و قلب امام و امت را به درد آورد اما نتایج آن حادثه نتایج شیرینی بود که رهبری در همان سال این حادثه را تلخ اما با نتیجه ای شیرین دانستند.

وی افزود: آن زمان درک این موضوع برای ما سخت بود اما یقین دارم در این حادثه شایستگی ها و فضائل رهبری مشخص شد و هوش و بصیرت مردم برای چندمین بار اثبات و عظمت و کارآمدی ولایت فقیه بر همگان آشکار شد.

نهادهای فرهنگی به برای جمع آوری اسناد و تاریخ شفاهی دوران فتنه اقدام کنند

مومنی شریف با بیان اینکه در یوم الله 9 دی عظمت الهی تجلی یافت اضافه کرد: بی گمان کسانی که در 9 دی شک کنند باید بیاندیشند که راه های درست چگونه بر آنها بسته شده است.

وی با اشاره به گردآوری تاریخ شفاهی آن ایام تاکید کرد: نهادهای فرهنگی باید برای جمع آوری اسناد و تاریخ شفاهی دوران فتنه اقدام کنند که حوزه هنری یکی از آنهاست. چیزی که بر اهمیت این کتاب می افزاید گزارش آن از زمان و میدان فتنه است لذا مطالب و مباحث کتاب اطلاعات دقیقی از آن دوران ارائه می کند.

انقلاب اسلامی روز به روز مراتب ترقی را طی می کند

در ادامه نادر طالب زاده با بیان اینکه جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی روز به روز مراتب ترقی را طی می کنند اظهار کرد: رتبه این نظام نسبت به گذشته ارتقا پیدا کرده و لذا رسانه ها نیز باید پا به پای این رشد فعال، پویا، شجاع و دلسوز و پرجرئت باشند.

وی با بیان اینکه به طور سنتی در رسانه ما تعارفات وجود دارد گفت: این تعارف ها در ایام فتنه شکست و با برنامه هایی که در ایام فتنه برگزار شد این رویکرد تغییر کرد.

طالب زاده با اشاره به تغییر و تحولی که در صدا وسیما اتفاق افتاده تصریح کرد: برنامه ها به خاطر تند صحبت کردن مجری، کارشناسان و مهمانان نباید تعطیل شود بلکه باید ادامه دار بوده و در این زمینه شجاعت به خرج دهیم.

فتنه 88 را بی شک فتنه آمریکایی اسرائیلی می دانیم

در ادامه حسین شریعتمداری با بیان اینکه فتنه 88 با جرئت و بدون کمترین تردید، فتنه آمریکایی، اسرائیلی بود، گفت: اگرچه فتنه، خسارت های فراوانی داشت و واقعه تلخ و ناگواری بود اما خالی از برکت هم نبود.

وی افزود: فتنه و ماجرای آن داستانی است که باید از انتهای خوانده شود. بخش های پایانی آن تصویر دقیقی از قسمت های آغازین ارائه می کند. فتنه وقتی که رخ می دهد شبه ایجاد می کند و هنگامی که به پایان می رسد آگاهی می بخشد اما از این روی باید گفت که بحث در خصوص فتنه و آگاهی بخشی های آن پس از پایان فتنه آغاز می شود.

شریعتمداری ادامه داد: اگر ماجرای قیام امام حسین (ع) پس از عاشورای سال 61 فراموش کردنی باشد فتنه نیز در مقیاس دیگری نیز فراموش می شود. اما این فتنه دستاوردها و عبرت هایی نیز داشت.

مدیر مسئول روزنامه کیهان گفت: فتنه یک فصل 8 ماهه بود که 9 دی استگاه آخر آن بود و عبرت های آن ماندگار شدند. یکی از اصلی ترین و برجسته ترین دستاورد های فتنه این بود که به وضوح دیدند خامنه ای خمینی دیگر است.

فتنه فاضلاب متعفن زیر پوست شهر بود

پورحسین مدیر سابق شبکههای سیما نیز دیگر سخنران این مراسم بود. وی در سخنان خود به نظر برخی افراد اشاره کرد و گفت: داستان فتنه امروز در نظر برخی این است که دعوا تمام شده است. صحبتهای اخیر یک نماینده مجلس هم ناظر بر همین امر است، این در حالی است که فتنه فاضلاب متعفن زیر پوست شهر بود و هم اکنون در حال حرکت است که گاه بیرون میزند

پورحسین افزود: رهبر انقلاب نیز این امر را پیشبینی کرده بودند این فتنه فاضلاب امریکایی-اسرائیلی بود که داستانش تمام نشده است. خواص این فتنه را آشکار کردند و این جریان الان رفته تا تجدید سازمان کند

وی با بیان اینکه فتنه غربالگری کرد و این راه ریزش و رویشهایی به همراه داشت، ادامه داد: فتنه به تبیین نیاز دارد که بهترین جای آن در رسانههاست. اگر ثبت نشود امکان دارد دیگران آن را ثبت کنند. کما اینکه هم اکنون نیز جریانی با این محوریت در دست انجام است. اگر مقابله جدی با این جریان انجام نشود امکان دارد که بعد از یک نسل تردیدهای جدی صورت بگیرد

وحید یامینپور نویسنده کتاب «اینجا فتنهای رخ داده است» سخنران پایانی این مراسم بود

وی با بیان اینکه کاسبهای واقعی فتنه 88 شهدا بودند، گفت: تا قبل از فتنه خواصی را میشناختیم که در روزهای انقلاب ایستادند و طاغوت را نقد کردند اما در فتنه بخضی از همان خواص را دیدیم که جلوی انقلاب ایستادند و ولایت را نقد کردند؛ به تاویل انقلاب پرداختند و فصلالخطاب بودن رهبر را نمیشناختند؛ خواص چند پهلویی که فقط فتنه را تشدید کردند.

یامینپور به چرایی طراحی برنامه دیروز، امروز، فردا اشاره کرد و یادآور شد: این برنامه با الهام از یکی از احادیث پیامبر ساخته شد. برخی باید در تلویزیون رسوا میشدند و در مقابل باید کسانی مطرح میشدند که جبینشان خرده بردهای از انقلاب و جنگ نداشت. باید صورتبندی جدید سیاسی رخ میداد.

وی در پایان تاکید کرد: امیدوارم مختصر خزعبلاتی که توسط جاهلان صلواتی میشنویم دیگر آرام آرام به گوش نرسد.

در پایان این مراسم از کتاب «اینجا فتنهای رخ داده» با حضور حسین شریعتمداری، حجتالاسلام غلامی و محسن مومنی شریف رونمایی شد.

 

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار