«علی کرد» رئیس فراکسیون اهل سنت مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار اخبار داخلی دفاعپرس، با اشاره به رشادتهای رزمندگان اسلام در دوران هشت سال جنگ تحمیلی اظهار داشت: اتحاد شیعه و سنی در دوران دفاع مقدس، ایستادگی و مقاومت آنها در مقابل جبهههای استکباری و منافقان کوردل از افتخارات نظام اسلامی است.
این مقام مسوول افزود: دوران جنگ و اسارت شرایطی سخت و دشواری را برای مردم و کشور ایجاد کرده بود، اما به حول و قوه الهی و با شجاعت، پایمردی و ایثارگری رزمندگان اسلام عزت و سربلندی برای کشور به دست آمد.
کُرد با تاکید بر اینکه وحدت مسلمانان منجر به زوال و نابودی قدرت دشمنان قرآن و اسلام میشود، گفت: رزمندگان در طول هشت سال جنگ تحمیلی بدترین شکنجه و سختیها را تحمل کردند؛ امنیت، اقتدار و عزت ایران اسلامی مرهون ایثار و ازخودگذشتگی رزمندگان شیعه و سنی در دوران دفاع مقدس است.
نماینده مردم شهرستان خاش در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رژیم بعث عراق به واسطه حمایتهای همهجانبه آمریکاییها از هیچ اقدام جنایتکارانهای علیه ملت و کشورمان دریغ نکردند، گفت: صدام جنایتکار بدترین ظلم و ستم را نسبت به مردم مظلوم و رنج کشیده ایران تحمیل کرد، اما ایمان و روحیه مبارزهطلبی و استکبارستیزی مردم ما سبب شد که دشمنان در رسیدن به اهدافشان ناکام بمانند.
این مقام مسوول با تاکید بر اینکه وحدت اسلامی اگر به اوج خود برسد منجر به شکست دشمنان اسلام خواهد شد، گفت: ما در دوران دفاع مقدس به خصوص در مناطق سنینشین، شاهد تجلی این وحدت در قالب حضور برادران اهل سنت و تشیع در یک سنگر و در دفاع از انقلاب و نظام بودیم.
رئیس فراکسیون اهل سنت مجلس شورای اسلامی با اشاره به وحدت مسلمانان به عنوان مهمترین موضوع راهبردی جهان اسلام، به طرحها و نقشههای شوم دشمنان منطقه خاورمیانه اشاره کرد و اظهار داشت: استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا با تدوین استراتژی و طرحهای خاورمیانه بزرگ و جنگهای نیابتی درصدد است با طرح تضعیف و تجزیه کشورهای اسلامی براساس مذهب، قومیت، ملیت و ایجاد اختلاف و نزاعهای مذهبی و قومی، اهداف شوم خود را پیادهسازی کرده تا تسلط غیرمشروع خود را بر جهان اسلام استوار سازند و منافع مادی و ثروتهای خدادادی مسلمین را غارت کنند.
کُرد، وحدت شیعه و سنی را مهمترین عامل در شکست نقشههای دشمنان قرآن و اسلام عنوان کرد و گفت: با هوشمندی و بصیرت امت اسلامی وحدت مسلمانان روزبهروز مستحکمتر میشود؛ لذا باید برای حفظ و ارتقای این امر مهم اقدام جدی کرد.
انتهای پیام/ 151