دولت هند از همه ظرفیتها برای پایان دادن به درگیریها استفاده کند
به گزارش گروه اخبار داخلی دفاعپرس، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی با ابراز نگرانی از وقوع حوادث اخیر در هند اظهار داشت: هند سرزمین نژادها، زبانها، مذاهب، آیینها و فرهنگهای مختلف بوده و هست و بروز چنین مسائل و موضوعاتی با روح فرهنگ و تمدن هندی سازگاری ندارد.
وی ادامه داد: برداشت و تصویری که از قانون جدید موسوم به حقوق شهروندی در هند وجود دارد، بیانگر ایجاد محدودیتهایی برای مسلمانان است و همین مسئله، نگرانیهایی را به وجود آورده است. این در حالی است که مسلمانان، بخشی از فرهنگ و جامعه هند هستند و در پیشبرد و توسعه این کشور نقش مهمی دارند.
رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: از دولت هند انتظار داریم از همه ظرفیتها، فرصتها و امکانات برای پایان دادن به درگیریها و حل و فصل مسئله به شیوه مسالمتآمیز اقدام کند.
لاریجانی با اشاره به اهمیت روابط دو کشور ایران و هند، تقویت گفتوگو و همزیستی همه اقوام و مذاهب را در هند ضروری خواند.
انتهای پیام/ 151


