علیاصغر یوسفنژاد عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار اخبار داخلی دفاعپرس، با اشاره به مقاومت رزمندگان دوران دفاع در طول هشت سال جنگ تحمیلی، دستاوردهایهای عظیم امروز کشورمان در تمام زمینهها و بهخصوص در موضوع فناوری هستهای و توان دفاعی نیروهای مسلح را مرهون خون شهدا دانست و اظهار داشت: امنیت و آسایشی که ما از نعمت آن بهرهمند هستیم به خاطر حضور به موقع مردان و زنان غیورمان در بحرانیترین زمان ممکن در جبههها بود.
این مقام مسوول در ادامه با بیان اینکه بزرگترین خواسته و آرزوی رزمندگان دفاع مقدس کسب رضایت خدا از طریق شهادت بود، افزود: تمامی افراد جامعه باید زندگی شهدا و منش آنان را الگوی زندگی خود قرار داده و در این میان مسئولان به دلیل تاثیرگذاری در جامعه باید به مراتب توجه و حساسیت بیشتری داشته باشند.
نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی گفت: آسایش، امنیت و عزت بینالمللی امروزمان را مدیون خون شهیدان میدانیم و باید با رفتارهای صحیح خود قدردان رشادتها و از خودگذشتگی آنان باشیم.
وی با اشاره به تحولات منطقه و عدم امنیت در برخی از کشورهای همسایه خاطرنشان کرد: ما باید تحت هر شرایطی قدردان نعمت بزرگ امنیت باشیم؛ چراکه غفلت از این موضوع مهم، کمتوجهی به ارزشها و آرمانهای کسانی دارد که برای تامین امنیت کشورمان به شهادت رسیدند.
عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی، کمترین وظیفه متولیان فرهنگی کشور را آشنا کردن جوانان با اهداف و آرمانهای رزمندگان و ارزشهای دوران دفاع مقدس عنوان کرد و افزود: کسانی که برای برپایی انقلاب اسلامی و دفاع از کشور به شهادت رسیدند حق بزرگی به گردن ما دارند. پیشرفت و توسعه ایران امروز، اقتدار و توان نظامی و هرآنچه که باعث خشم دشمنان کشورمان شده است، همه مرهون ایثارگری رزمندگان و شهدای دفاع مقدس است؛ لذا مسوولان باید با همت و عزمی راسخ فرهنگ و دستاوردهای جنگ تحمیلی را برای جامعه کنونی بازگو کنند. نهادینه شدن فرهنگ ازخودگذشتگی، شهامت و شهادتطلبی باعث میشود که جامعه ما از گزند توطئهها و خصومتهای دشمنان محفوظ بماند.
یوسفنژاد با تاکید بر اینکه دشمنان همچنان به دنبال ضربه زدن به انقلاب اسلامی بوده و در سالهای اخیر برای رسیدن به اهداف شوم خود از طریق جنگ نرم و جنگ فرهنگی اقداماتی انجام دادهاند، گفت: هوشمندی و بصیرت مردم تمام توطئههای دشمنان را یکی پس از دیگری خنثی میکند.
انتهای پیام/ 151