سخنرانی رهبر معظم انقلاب اسلامی در روز اول سال نو در حرم مطهر رضوی برگزار نخواهد شد

سخنرانی حضرت امام خامنه‌ای در روز اول سال نو در حرم مطهر رضوی برگزار نخواهد شد.
کد خبر: ۳۸۷۲۴۶
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۱:۱۲ - 09March 2020

سخنرانی رهبر انقلاب در روز اول سال نو در حرم مطهر رضوی برگزار نخواهد شدبه گزارش گروه اخبار داخلی دفاع‎پرس، دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی اعلام کرد که سخنرانی ایشان در روز اول سال نو در حرم مطهر رضوی برگزار نخواهد شد.

اطلاعیه دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی در این باره به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

به اطلاع ملت شریف ایران اسلامی می‌رساند، به علت شیوع ویروس کرونا و توصیه‌های اکید مسئولان و متخصصان امور بهداشتی و درمانی مبنی بر پرهیز از برگزاری تجمعات و خودداری از سفر و خارج شدن از شهر‌ها با هدف جلوگیری از گسترش بیماری، مراسم سخنرانی رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) که همه ساله در روز اول سال نو در حرم مطهر حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا علیه‌السلام برگزار می‌شد، امسال برگزار نخواهد شد و معظم‌له به مشهد مقدس سفر نخواهند کرد.

امید است با رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی و با توسل و التجاء به درگاه پروردگار متعال، هر چه زودتر عافیت قرین مردم عزیزمان شود. همچنین از خداوند متعال شفاء و سلامتی برای مبتلایان این بیماری را مسألت می‌نماییم.

انتهای پیام/341

پربیننده ها
آخرین اخبار