به گزارش خبرنگار دفاعپرس از كرمانشاه، این رمان با انتخاب دو راوی، زندگی در جنگ و پسا جنگ را به تصویر کشیده است روایت یک دختر چهارده ساله اي است که با مشقتهای زمان جنگ و مهاجرت خانوادگی و قومی را به تصویر آورده و مخاطب را به زندگی آن دوران میکشاند و روایت پسرش بعد از گذشت دورانی از جنگ به بازتاب همان سرگذشت و همان جنگ را دوش به دوش مادرش روایت میکند.
رمانی چند صدایی که زندگی واقعی عموم مردم را در دو صحنه جنگ و دوران پس از جنگ را با خلاقیت در فرم رمان همراه با تعلیق و فرم جدید عرضه نموده است.
کتاب یادآور دورهای از تاریخ کرمانشاه به عنوان سمبل شهر جنگ زده است دورهای که در کتابهای تاریخ نمیتوان آن را جستجو کرد بلکه دورهای است که در ذهن مردمان آن روزگار سینه به سینه منتقل میگردد و قطعاً پارهای از تاریخ عامی مردم سرزمین در حال جنگ است.
کتاب: آن آدم برفی همیشه میماند با حمایت اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان کرمانشاه به مناست روز ۲۶ اسفند سالروز بمباران پناهگاه پارک شیرین با انتشارات دانشیاران ایران در ۱۰۰۰ نسخه به چاپ رسیده است.
گزیده از متن کتاب:
وقتی از شهرت دوری، انگار چیزی را گم کردهای، دائماً دنبال گم شدهات هستی، برای لهجهی مردمت، خلق و خویشان، مهربانی و سادگیشان و لباسهای محلی که به تن دارند، دلت میگیرد. هر جایی میروی مردم آنجا را با همشهریانت مقایسه میکنی، از مغازهها گرفته تا شیوهی زندگی و غم و شادی ها. دلتنگ آنچه میشوی که در شهرت هست ولی اینجا نمیبینی. از شهر دور شدهایم که به آرامش برسیم، آرامش اگر تنها برای خودت و اطرافیانت باشد، لذتی ندارد. وقتی داشتن آن به دلت میچسبد که ببینی همهی مردم شهرت در آرامش هستند. این چنین آرامشی همراه با دلتنگی ست، انگار یک چیز مهمی را از درون تو از وجودت جا گذاشتهای و این جدایی آزارت میدهد.
انتهای پیام/