رئیس سازمان ایثارگران نزاجا:

داشتن بصیرت مهم‌ترین سلاح برای مقابله با دشمن است

رئیس سازمان ایثارگران نزاجا گفت: نبرد حق و باطل هیچ‌گاه تمام‌شدنی نیست بلکه عرصه و منطقه نبرد فرق کرده است.
کد خبر: ۳۹۰۲۵
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۵ - 20January 2015

داشتن بصیرت مهم‌ترین سلاح برای مقابله با دشمن است

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از مشهد، مراسم اختتامیه چهلمین دوره تجلیل از ایثارگران نزاجا با عنوان دوره شهدای تیپ 221 شهید خسرو تاش در مرکز خدمات رفاهی ثامنالائمه(ع) قرارگاه عملیاتی شمال شرق در مشهد برگزار شد.

در این مراسم امیر سرتیپ دوم «داود کاظمی» رئیس سازمان ایثارگران نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه هدف از برگزاری این همایش تجلیل از خانواده شهدا و ایثارگران نیروی زمینی ارتش است، گفت: شهدا شاهد و ناظر بر اعمال ما هستند. وظیفهای که خانواده معظم شهدا بهعنوان پرچمداران شهادت دارند این است که از ولایت تبعیت داشته باشند و در راهی که هستند ثابتقدم بمانند. خانواده شهدا باید پای در جای پای قدمی بگذارند که ثابتقدم است و این میسر نمیشود مگر با داشتن بصیرت و داشتن روحیه دشمنشناسی و ایجاد و افزایش توان اطاعتپذیری در زمان غیبت از ولیفقیه زمان.

رئیس سازمان ایثارگران نیروی زمینی ارتش در خصوص دسیسههای دشمن خاطرنشان کرد: دشمنان تمام توان خود را به کار گرفتهاند تا پرچم جمهوری اسلامی را که نشان استقلال و عزت ایران اسلامی است و به لطف خدا و برکت شهدا و خانواده معظمشان و ایثارگران دفاع مقدس به اهتزاز درآمده را به زمین بیندازند.

امیر کاظمی جنگ حق و باطل را تمام ناشدنی بیان کرد و تأکید کرد: نبرد حق و باطل هیچگاه تمامشدنی نیست بلکه عرصه و منطقه نبرد فرق کرده است. باید در این جنگ نرم که دشمن علیه کشور اسلامی ما به راه انداخته با داشتن بصیرت، سلاح دشمن را بشناسیم و با بصیرت سلاح متضاد دشمن را طراحی و علیه او بکار ببندیم. امروز دشمن راهبرد جنگ نیابتی را آغاز کرده است و خود کنار نشسته و مسلمانان را به جان یکدیگر انداخته است. لازم است که مسلمانان با داشتن وحدت و پرهیز از اختلافات مذهبی این توطئه دشمن را خنثی کنند.

رئیس سازمان ایثارگران نیروی زمینی ارتش در بخش پایانی سخنانش گفت: مهمترین سلاح برای مقابله با دشمن داشتن بصیرت است. و با ایستادگی بر آرمانهای انقلاب در مقابل استکبار بایستیم. 240 هزار نفر جامعه ایثارگری ارتش جمهوری اسلامی ایران را تشکیل میدهد. نظام از ماست و نگاه مالکانه باید به آن داشته باشیم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها