به گزارش دفاعپرس از شهرکرد، سردار علیمحمد اکبری ظهر امروز در سومین جلسه قرارگاه استانی رزمایش کمک مومنانه ضمن تبریک اعیاد شعبانیه اظهار داشت: از ابتدای شیوع کرونا با بهرهمندی از ظرفیتهای جهادی بسیج و سپاه، نقاهتگاهها با ظرفیت ۲۰۰ تختخواب برای طی دوران بهبودی بعد از ترخیص آماده شده است.
وی افزود: سپاه و بسیج از ابتدای شیوع این ویروس برای مقابله با این دشمن ناشناخته برای نحوه برخورد و چگونگی برخورد اعلام آمادگی کرد و پا به پای مدافعان سلامت در خط مقدم مبارزه با کرونا بود.
فرمانده سپاه استان چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: طرح ملی مبارزه با کرونا توسط مجموعه سپاه و بسیج با مشارکت وزارت بهداشت و درمان تحت عنوان طرح آمایش و غربالگری با اجرای موفق، سرآمد طرحی در دنیا شد و استان چهارمحال و بختیاری در کشور برتر شناخته شد.
اکبری افزود: ضدعفونی و گندزدایی و پاکسازی شهرها و کنترل ورودی و خروجیها توسط سپاه با همکاری بسیج، جامعه پزشکی، بهداشت، هلال احمر، نیروی انتظامی و بسیج و نمایندگان فرمانداران به شکل مطلوبی با همکاری مردم فهیم استان و مدیریت هوشمندانه انجام شد.
وی توکل بر خدا و همدلی مدیران استان و تجمیع امکانات را در وضعیت مطلوب استان موثر دانست و گفت: این همکاری در رزمایش مومنانه نیز، حمایتهای موثر و مثبتی را از قشر هدف اثبات خواهد کرد.
فرمانده سپاه حضرت قمربنی هاشم (ع) تاکید کرد: با کمکهای مردمی استان برای سیل خوزستان هفت میلیارد تومان جمعآوری و ساماندهی شد و همچنین در زلزله کرمانشاه با سازماندهی و نظم و کمکهای استان حمایتهای خوبی صورت گرفت و مردم استان در همدلی و همیاری هموطنان خود خوش درخشیدند.
اکبری خاطرنشان کرد: مرحله دوم بسیج ملی مبارزه با کرونا تحت عنوان رزمایش کمک مومنانه ابلاغ شد که این طرح سه روز قبل از سخنرانی رهبر معظم انقلاب اسلامی توسط سردار سلیمانی و از طریق سردار سلامی با رهبر انقلاب در میان گذاشته شده بود.
فرمانده سپاه استان چهارمحال و بختیاری افزود: این طرح با رمز «یا صاحب الزمان» ماموریت سپاه و بسیج را دوچندان کرد تا طبق منویات مقام معظم رهبری در قالب یک رزمایش هماهنگ و گسترده، مواسات و همدلی و کمک به نیازمندان و فقرا، خاطرات خوب را در اذهان باقی بگذارد.
وی با اشاره به ظرفیت عظیم بسیج و سپاه و اعتماد مردم به گروههای جهادی به پایگاههای بسیج و حوزههای مقاومت تاکید کرد: با در نظر گرفتن نحوه انجام کار برای حمایت از مشاغل آسیب دیده از بلای کرونا و بهرهمندی از کمکهای خالصانه خیرین میتوان قدم بزرگی در این راستا برداشت.
اکبری تصریح کرد: الگوگیری از اقدامات نماینده، ولی فقیه برای محرومیت زدایی در استان از جمله حضور جدی در روستای دهدلی که صعب العبور بوده، برای حل مشکلات این منطقه که به همت گروههای جهادی و اختصاص ۲۵۰ میلیون تومان جاده دسترسی مهیا شد و همچنین سیل دیناران و موگویی که از فعالیتهای جهادی نماینده، ولی فقیه در استان است میتواند الگوی خوبی برای اجرای این رزمایش باشد تا تحت هر شرایطی از کمک به مردم دریغ نشود.
فرمانده سپاه استان افزود: قرارگاه استانی این رزمایش به ریاست نماینده ولی فقیه در استان و در شهرستانها به ریاست ائمه جمعه هر شهرستان با برگزاری جلسات هفتگی و ارائه گزارشات انجام خواهد شد.
اکبری گفت: قرارگاه خدماترسانی حادثه دیدگان درون و برون استانی از سال ۹۵ در استان با مسئولیت امام جمعه شهرکرد، استاندار و فرمانده سپاه با یک حساب رسمی افتتاح شده است.
وی خاطرنشان کرد: حساب پرداختی با امضای امام جمعه، فرماندار شهرستان و فرمانده سپاه شهرستان با جمع آوری هدایا و ارسال آن به حساب مرکزی افتتاح شود که نحوه هزینهکرد آن برای هر شهرستان توسط قرارگاه شهرستانی مشخص خواهد شد.
اکبری گفت: این رزمایش در اولین قدم با همت عوامل سپاه با کسر ۲۰ درصد از حقوق ردههای فرماندهان سپاه استانی و زیرمجموعهها با کسر حقوق یک تا پنج روز آغاز شده است.
وی تاکید کرد: جمعآوری کمکهای نقدی و غیرنقدی مردمی در مراکز پایگاههای بسیج و مساجد انجام خواهد شد و با همت و تلاش بسیجیان در شهرستانها تاکنون دو هزار و ۱۰۰ بسته معیشتی با ارزش هر سبد ۵۰۰ هزار تومان و سه هزار و ۹۰۰ بسته توسط خیران و گروههای جهادی به ارزش هر بسته ۲۰۰ تا ۴۰۰ هزار تومان توزیع شد، همچنین در فرادنبه ۶۰۰ بسته توسط گروههای جهادی جمع آوری و توزیع شد.
فرمانده سپاه استان تصریح کرد: در این شرایط گشت رضویون به خوبی برای تامین امنیت شهرها و روستاها با توجه به خلوت بودن مناطق به صورت شبانه روزی اقدام شد.
اکبری تصریح کرد: برای دلگرمی و حمایت و قدردانی از زحمات مجموعه درمان یک محموله شامل تجهیزات بهداشتی به ارزش ۳۲ میلیون تومان به قیمت دولتی به سیستم بهداشت استان اهدا شد.
فرمانده سپاه استان تاکید کرد: کمکهای مالی و بستههای حمایتی با برنامهریزیهای انجام شده در دو مرحله میلاد امام حسن (ع) و عید فطر در ماه رمضان با اولویت راه دور توزیع خواهد شد.
وی تصریح کرد: سیاست گذاری هدایت و کنترل و نظارت به عهده قرارگاه استانی و اقدامات عملی در شهرستانها صورت خواهد گرفت.
انتهای پیام/