سازمان بدر:

موجودیت الحشد الشعبی مسئله‌ای نظامی و نه سیاسی است

یکی از مسئولان سازمان بدر در استان الانبار عراق تاکید کرد که حضور نیرو‌های الحشد الشعبی به عنوان بخشی از نیرو‌های مسلح عراق در استان الانبار طبق سلیقه جریان‌های سیاسی صورت نگرفته که حالا عده‌ای بخواهند برای انحلال الحشد الشعبی در این استان توطئه کنند.
کد خبر: ۳۹۳۷۴۵
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۳:۰۹ - 26April 2020

موجودیت الحشد الشعبی مسئله‌ای نظامی و نه سیاسی استبه گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، «قصی الانباری» مسئول دفتر سازمان «بدر» در الانبار از طرف‌هایی که خواستار انحلال الحشد الشعبی و اخراج آن از الانبار هستند خواست به جای اینکه بخواهند یک نیروی رسمی عراق که مناطق این کشور را آزاد کرده از الانبار برود خواهان خروج نظامیان اشغالگر آمریکایی شوند.

الانباری در گفت‌وگو با پایگاه خبری المعلومه گفت: «الحشد الشعبی یک نیروی دولتی رسمی است که در چارچوب نهاد‌های دولتی عراق فعالیت می‌کند و یک نیروی بیگانه نیست که تسلیم سلیقه‌های سیاسی باشد که هر وقت بخواهند آن را بیرون یا منحل کنند.

وی بر مخالفت جامعه الانبار با هر گونه ایده انحلال الحشد یا اخراج آن از الانبار تاکید کرد و گفت: «مردم الانبار می‌دانند که این نیرو‌های الحشد بودند که مناطق آن‌ها را آزاد کرده و به آغوش میهن بازگرداندند بنابراین دیدگاه‌های سیاسی کاملا مردود است و اصلا نمی‌شود به این شکل با آن برخورد کرد».

الانباری از طرف‌های سیاسی که خواهان اخراج الحشد الشعبی از الانبار هستند خواست خروج نظامیان اشغالگر آمریکایی را از عراق و به خصوص الانبار مطالبه کنند به جای اینکه صدای خود را به روی فرزندان کشورشان بلند کنند که برای نجات این مناطق از چنگ گروه‌های داعش آمدند.

«حمید الهایس» رئیس شورای نجات الانبار هم امروز یکشنبه درخواست برخی طرف‌های سیاسی برای انحلال الحشد الشعبی از مناطق غرب عراق را سلیقه‌ای و تلاش برای فتنه انگیزی خواند و گفت: «رفتن الحشد الشعبی از مناطق غرب عراق آغازی بر بازگشت هسته‌های تروریستی داعش به آنجا خواهد بود».

«صفاء الاعسم» یک مشاور نظامی عراقی هم امروز جزئیاتی از یک طرح با کمک طرف‌های سیاسی در این کشور، مبنی بر عقب‌نشینی نیرو‌های سازمان الحشد الشعبی از «القائم» و سایر مناطق در غرب الانبار برای باز شدن عرصه برای نیرو‌های آمریکایی و استقرار آن‌ها در این مناطق را فاش کرد.

این کارشناس نظامی افزود: «طرح سیاسی موجود، بازاستقرار نیرو‌های آمریکایی به القائم و مناطق اطراف آن به بهانه وجود شکاف‌های امنیتی و وقوع حملات داعش، پس از عقب‌نشینی نیرو‌های الحشد است».

انتهای پیام/341

نظر شما
پربیننده ها