مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس لرستان خبر داد؛

برگزاری جلسات قرآن ‌اداره‌کل‌ حفظ آثار دفاع مقدس لرستان از طریق فضای مجازی

برگزاری جلسات قرآن ‌اداره‌کل‌ حفظ آثار دفاع مقدس لرستان از طریق فضای مجازی سرهنگ حجت‌الله ناصرپور گفت: با توجه به شیوع کرونا و عدم برگزاری هرگونه تجمع، جلسات قرآن کریم اداره‌کل حفظ آثار دفاع مقدس لرستان از طریق فضای مجازی برگزار می‌شود.
کد خبر: ۳۹۴۰۵۳
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۳ - 28April 2020

سرهنگ «حجت‌الله ناصرپور» مدیر‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان در گفت‌وگو با خبرنگار دفاع‌پرس در خرم‌­آباد با اشاره به شیوع بیماری کرونا اظهار داشت: جهت عدم تشکیل جلسات و تجمعات، جلسات قرآن کریم اداره کل حفظ آثار دفاع مقدس لرستان از طریق فضای مجازی برگزار می‌شود.

ناصر‌پور افزود: در طی این جلسات روزانه یک صفحه از جز سی‌ام قرآن در گروه این اداره‌کل منتشر و حجت‌الاسلام بیرانوند، نکات مهم و پیام‌ها و شأن نزول قرآن را در حد چند سطر در گروه بارگذاریی می‌کند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان خاطرنشان کرد: قرار است بعد از عید سعید فطر جزوه‌ای از این مطالب در راستای برگزاری آزمون در اختیار کارکنان قرار گیرد و در پایان از 3 نفر از برگزیدگان تجلیل بعمل آید.

این مسئول گفت: پیامبر (ص) می‌فرماید: «بهترین شما کسی است که قرآن را یاد می‌گیرد و به دیگران می‌آموزد و اگر این قرآن وارد روزهای زندگیت شود آن روز بهترین روز زندگیت خواهد شد و بدان که بهترین روزهای زندگیت روزی است که همراه قرآن باشد».

وی تصریح کرد: آموزش قرآن کریم با همه زوایای آن بالاترین عملکرد جامعه اسلامی در ترویج ارزش‌های الهی و دفاع مقدس است و ما هر چه داریم از دریای معارف الهی قرآن است.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین