به گزارش گروه سایر رسانههای دفاعپرس، دکتر «مهری امیری» معاون مدیرکل امور مشاوره و روانشناختی سازمان بهزیستی کشور با موضوع بررسی خانواده در شرایط کرونا و پسا کرونا و نقش نهادهای متولی در این امر و نیز اشاره به این که شیوع کرونا باعث شد سبک زندگی مردم تغییر کند، اظهار داشت: در شرایط کرونایی تراکم و ازدهام بیشتری در خانوادهها به وجود آمده و همین امر باعث شده تا احتمال تنش در میان اعضای خانواده بالا برود.
وی افزود: برای این که دوران قرنطینه بحران کمتری داشته باشد و خانواده با سبک زندگی جدید راحتتر کنار بیاید باید کنار هم بودن را به عنوان یک فرصت نگاه کنیم و به مسائلی توجه داشته باشیم که قبلا زمان کافی برای انجام دادن آنها را نداشته ایم.
معاون مدیرکل امور مشاوره و روانشناختی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به این که قرنطینه ریتم زندگی افراد را برهم میریزد، اظهار داشت: قرنطینه و دورکاری ریتم خواب و زندگی و ساعات افراد را از حالت عادی و قبلی خارج میکند.
وی اضافه کرد: بهتر است اعضای خانواده در عین به هم ریختگی ریتم زندگی خود سعی کنند در قرنطینه ریتم قبلی زندگی را احیا کنند و برای ساعات فراغت از کار برنامهها و فعالیتهای جایگزین تعریف کنند.
مهری امیری با اشاره به همه گیری اخبار درباره کرونا در رسانه ها، توضیح داد: بسیاری از اخباری که در فضای مجازی دست به دست میشوند شایعه هستند و باورهای غلطی را به جامعه القا میکنند، برهمین اساس توصیه میشود تا خانواده به دنبال اخبار از منابع معتبر باشند.
وی افزود: ضرورت ندارد تا همه اعضای خانواده پیگیر همه اخبار باشند و بهتر است فقط اخبار مورد نیاز را دریافت کنند.
معاون مدیرکل امور مشاوره و روانشناختی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به این که ما باید به جنبههای مثبت شیوع ویروس کرونا توجه کنیم، اظهار داشت: برخی افراد در طول سال آرزو داشتند که دو روز بیشتر و بدون مسائل کاری در خانه بمانند و با همسر خود صحبت کنند، اما وقت نداشتند، در چنین دورانی همین افراد میتوانند از قرنطینه به عنوان یک فرصت استفاده کنند.
وی با بیان این که همه افراد لیست سنگینی از آرزوهای بلندبالا دارند، عنوان کرد: همه ما میتوانیم با احتساب شرایط اجتماعی و اقتصادی خودمان در دوران قرنطینه برای هر یک از آرزوهایمان برنامه ریزی داشته باشیم.
مهری امیری با اشاره به اهمیت داشتن فضای شخصی توضیح داد: در همین دوران قرنطینه افراد نیاز دارند تا علاوه بر بودن کنار یکدیگر فضای شخصی خود را نیز داشته باشند و برای ساعاتی به طور شخصی فعالیتهایی را انجام دهند.
منبع: رادیو گفتوگو
انتهای پیام/ 900