سه ماه پیش حاج قاسم کجای عراق می‎جنگید؟

«سردار سلیمانی به من گفت: فلانی می‌دانی الان کجا ایستاده‌ام و می‌جنگم؟ پرسیدم کجا؟ گفت...»
کد خبر: ۳۹۴۶۷
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۳ - 26January 2015

سه ماه پیش حاج قاسم کجای عراق می‎جنگید؟

به گزارش دفاع پرس، مراسم اولین یادواره اندیشمندان حوزه علوم دفاعی سپاه با حضور جمعی از فرماندهان در تالار ایوان شمس برگزار شد.

 

سردار "مرتضی قربانی" رئیس سازمان موزه دفاع مقدس در این همایش گفت: «شهدا بر خواستههای نفسانی خود پا گذاشته و در راه فداکاری قدم گذاشتند. شهدا هم عمل و هم کلامشان با صداقت بود و کسانی که پلشتی کردند خدا عذابشان داد و نابودشان کرد.»

 

وی ادامه داد: «سه ماه پیش حاج قاسم سلیمانی به من گفت: فلانی میدانی الان کجا ایستادهام و میجنگم؟ پرسیدم کجا؟ گفت: درست روی قبر صدام... این عزت ماست که در دنیا میدرخشد. قاسم سلیمانیها امروز چراغ راه جوانان مسلمان در جهان اسلام هستند که علیه جبهه کفر مبارزه میکنند. سردار تقوی و سردار اللهدادی نیز از جمله همین سرداران هستند.»

 

رئیس سازمان موزه دفاع مقدس در پایان خاطرنشان کرد: «این گردهماییها که با محوریت سرداران برگزار میشود، به ما یادآوری میکند که باید فرهنگ شهدا را به جوانان منتقل کنیم و بدانیم که پیروزیها نزدیک است. امروز که میجنگیم به برکت خون شهداست و لذا باید پاسدار حقوق آنان باشیم. ما ۸ سال در رکاب امام(ره) جنگیدیم و اکنون در رکاب رهبرمان هستیم که منجی جوانان جهان اسلام هستند.»

 

در پایان این مراسم از خانواده سردار شهید «سیافزاده» تقدیر شد.

 

منبع:جام

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار