«گلعلی بابایی» نویسنده دفاع مقدس و برگزیده جایزه ادبی جلال آل احمد در گفتوگو با خبرنگار فرهنگ و هنر دفاعپرس، با اشاره به لزوم مکتوبسازی خاطرات سپهبد شهید «حاج قاسم سلیمانی» اظهار داشت: سردار سلیمانی قلهی شهدای ماست؛ ایشان همه اتفاقاتی که ما در انقلاب و جنگ، دفاع از حرمین و حتی دفاع امنیتی داخل کشور داشتهایم را طی کردهاند و در همه این ماجراها حضور داشتهاند.
وی افزود: هر کار مکتوبی که درباره شهید سلیمانی نوشته میشود باید یک دایرة المعارف باشد؛ دایرة المعارفی که وقایع مربوط به انقلاب از سال ۵۵ تا سال ۱۳۹۸ در آن قرار بگیرد و نقش برجسته و کارساز ایشان را تشریح کند.
این نویسنده مطرح تاکید کرد: کسی که هشت سال فرمانده یک لشکر خط شکن در دوران دفاع مقدس بوده باشد، حتما ماجراهای زیادی دارد که باید مکتوبسازی شود. اینکه خاطرات حاج قاسم سلیمانی از دوران دفاع مقدس مکتوبسازی شده است یا نه، من اطلاع ندارم. اما ایکاش این خاطرات مکتوب شده باشد و شاهد تکرار ماجرای شهید احمد کاظمی نباشیم که با شهادتشان همه خاطرات را در سینه نگهداشت و از بین ما رفت.
برگزیده جایزه ادبی جلال آل احمد تصریح کرد: شهید همت، متوسلیان، باکری و خرازی و دیگران عمرشان کوتاه بود و در همان دوران جنگ رفتند، اما آنهایی که ماندند و سالها بعد از جنگ نیز در میان ما بودند، این وظیفه را سازمانهای مرتبط با دفاع مقدس برعهده داشتند که اطلاعات و خاطراتشان را ضبط و ثبت کنند.
بابایی به تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی برای ضبط و ثبت خاطرات دوران دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری بارها و بارها فرمودند «فرماندهان خاطراتشان را بگویند»؛ انشالله که خاطرات شهید سلیمانی نیز ضبط شده باشد و امیدوارم هر نویسندهای که خاطرات ایشان را قلم میزند، با نگاه و درخور شان ایشان این کار را انجام دهد. شهید سلیمانی شخصیتی است که نویسندگان میتوانند در بخشهای مختلف رمان، زندگینامه، عملکرد یگانی و ... درباره ایشان سخن بگویند چرا که وی ماجراهای جذابی دارد و باید کاری در خور شایستگی و شان ایشان انجام شود. اگر قرار باشد کسی کتاب ضعیف درباره شهید سلیمانی بنویسد، این کار را انجام ندهد بهتر است.
انتهای پیام/ ۱۲۱