به گزارش گروه اخبار داخلی دفاعپرس، حجتالاسلام حسن روحانی امروز (پنجشنبه) در ارتباط مستقیم تلویزیونی با استان کرمان، طرح توسعه ذوب مس آندی خاتونآباد، طرح احداث انبار کنستانتره مس، طرح احداث کارخانه اسید خاتونآباد و طرح احداث کارخانه تولید اکسیژن مس خاتونآباد را در مجتمع مس شهر بابک افتتاح کرد.
رئیس جمهور همچنین در این ارتباطهای زنده تلویزیونی با توضیح استاندار کرمان و مدیران استان در بخشهای مختلف صنعت و معدن در جریان چگونگی اجرای طرحهای ملی در استان کرمان قرار گرفت.
در این مراسم همچنین وزیر صنعت، معدن و تجارت گزارشی از برنامهریزیهای انجام شده در راستای توسعه معادن و صنایع معدنی ارائه کرد.
طرح توسعه ذوب مس آندی خاتونآباد با هدف توسعه کارخانه ذوب مس خاتون آباد، ارتقا تکنولوژی نسلهای قدیم کوره ذوب فلش که دارای محدودیتهای تکنیکی متعددی ازجمله عدم امکان استفاده از اکسیژن، مصرف بالای سوختهای فسیلی، میزان تولید غبار و تأثیر آن بر سایر تجهیزات پایین دستی به بهرهبرداری رسیده است.
اجرای این طرح و به روز کردن تکنولوژی که یک اقدام موافق زیستمحیطی است، موجب افزایش ۵۰ درصدی تولید مس آندی از ۸۰ هزار تن به ۱۲۰ هزار تن شده است.
هدف از طراحی و اجرای انبار کنسانتره جدید نیز افزایش ظرفیت کارخانه ذوب و رفع مشکلات موجود در طراحی انبار قدیم و جلوگیری از اتلاف محصول مهم کنسانتره مس است.
این انبار مجموعاً دارای ظرفیت ۶۰ هزار تن شامل ایجاد ظرفیت انبارش ۵۰ هزار تن متریک کنسانتره مس، پنج هزار تن متریک سیلیکا فالکس، پنج هزار تن متریک کنسانتره سرباره و ۲۶ تن مواد سرد بازگشتی است.
طرح احداث کارخانه اسید خاتونآباد با هدف اطمینان از رفع آلودگیهای زیست محیطی ناشی از انتشار گازهای خروجی کورههای ذوب فلش و کنورتور و تبدیل گاز دی اکسید گوگرد ناشی از سوختن گوگرد موجود در کنسانتره به ظرفیت حدود ۶۰۰ هزار تن اسید سولفوریک در سال طراحی و اجرا شده است.
جذب کامل غبار خروجی از الکتروفیلترها توسط تجهیزاتی به نام WESP از مزیتهای این طرح بوده که با اجرای آن ۱۰۰ درصد غبار موجود در گاز ورودی در این مرحله جذب و امکان ورود به اتمسفر را پیدا نمیکند.
طرح احداث کارخانه تولید اکسیژن مس خاتون آباد نیز یکی از پروژههای طرح توسعه ذوب مس خاتونآباد است که بهمنظور تأمین اکسیژن مورد نیاز فرآیند غنیسازی هوای کوره جدید فلش و متعاقباً غنیسازی هوای مورد نیاز کورههای کنورتور با ظرفیت تولید ۴۴۰ تن اکسیژن در روز طراحی و اجرا شده است.
انتهای پیام/ 151