عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس:

تحریم یکجانبه کشورهای عضو سازمان ملل ازسوی آمریکا خطری برای صلح بین‌الملل است

ابوالفضل حسن‌بیگی گفت: سازمان ملل نباید نسبت به اقدامات آمریکا از تحریم‌های یکجانبه و غیرقانونی گرفته تا خروج از برجام به عنوان یک موافقتنامه بین‌المللی بی‌تفاوت باشد.
کد خبر: ۳۹۵۹۲۰
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۵ - 10May 2020

تحریم یکجانبه کشورهای عضو سازمان ملل ازسوی آمریکا خطری برای صلح بین‌الملل استبه گزارش گروه اخبار داخلی دفاع‌پرس، ابوالفضل حسن‌بیگی نماینده مردم شهرستان دامغان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نامه ظریف به «گوترش» درباره اقدامات آمریکا که صلح و امنیت جهانی را به خطر انداخته است، اظهار داشت: از مقطعی که ترامپ در آمریکا روی کار آمد تلاش داشت جهان را تک قطبی کند که در این مسیر از هیچ اقدام غیرقانونی نسبت به قوانین سازمان ملل کوتاهی نکرد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه آمریکا تمام کشورهایی که با سیاست‌های این کشور غیر همسو بوده‌اند، تحریم کرده است، گفت: تعداد زیادی از کشورهای عضو سازمان ملل همچون چین، ونزوئلا، سوریه، روسیه، ایران و غیره از سوی آمریکا تحریم شده‌اند که خود خطری برای صلح بین الملل است.

وی در ادامه با بیان اینکه ترامپ برای فرار از شکستی که در مدیریت کرونا خورده است تلاش دارد عملیات روانی سنگینی در سطح افکار عمومی جهان صورت دهد، اظهار داشت: شکست‌های پی در پی ترامپ در تصمیم‌گیری‌ها و اقداماتش باعث شده است از طریق دیگری در فکر جبران برآید و آن تحریم‌های بیشتر و اقدامات غیرقانونی است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به اینکه کشورهای 1+4 همچنان به برجام پایبند هستند و این شکست دیگری برای ترامپ است، افزود: البته اعضای این گروه نیز می‌دانند اگر برجام بر هم بخورد، ایران برنده نهایی خواهد بود؛ چراکه جمهوری اسلامی در حوزه اقتصادی، سیاسی، امنیتی و دفاعی به گونه‌ای عمل کرده که به واسطه پیشرفت‌ها در دوران تحریم، دیگر نیازمند غرب نیست.

نماینده مردم شهرستان دامغان در مجلس شورای اسلامی در ادامه به وظیفه مجلس، دولت و دستگاه دیپلماسی در برخورد با آمریکا اشاره و بیان کرد: مجلس باید قوانینی تصویب کند که بتواند با رونق بازار داخلی، دست خارجی را نسبت تأثیراتی که در بازار داخل دارد ببندد و جهش تولید را دنبال کند.

وی در ادامه با اشاره به وظیفه دولت عنوان کرد: دولت باید با تقویت توان اداره داخلی، بحران‌ها را مدیریت کرده و به سهولت از آنها عبور کند همچنین باید با ایجاد روابط با کشورهای مختلف، دیپلماسی خود را تقویت کند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پایان با اشاره به وظیفه خطیر وزارت امور خارجه خاطرنشان کرد: دستگاه دیپلماسی کشورمان باید تلاش‌های خود را برای احقاق حقوق ایران صورت دهد و جا دارد در این مسیر تیم وزارت خارجه با سرعت بیشتری اقدام کنند و به شکایت و نامه‌نگاری با سازمان ملل اکتفا نکرده و اقدام عملی داشته باشد.

انتهای پیام/ 151

نظر شما
پربیننده ها