زندگی «سمیر قنطار» رادیویی شد

پخش نمایش رادیویی «حقیقت سمیر» که به زندگی شهید «سمیر قنطار» آزاده معروف لبنانی می‌پردازد در رادیو نمایش آغاز شد.
کد خبر: ۳۹۶۹۴۳
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۵ - 16May 2020

زندگی «سمیر قنطار» رادیویی شدبه گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاع‌پرس، «سمیر قنطار» را داریوش روحی براساس کتابی با نام «حقیقت سمیر» از یعقوب توکلی نوشته و تنظیم رادیویی کرده است.

«سمیر قنطار» آزاده معروف لبنانی است که بعد از سپری کردن حدود سه دهه اسارت که در جریان تبادل اسرای لبنانی با رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۰۸ آزاد شده بود، در حمله جنگنده‌های صهیونیستی به شهر جرمانا در حومه جنوبی دمشق به شهادت رسید.

این مجموعه رادیویی در ۷ قسمت و با هنرمندی امیرفرحان‌نیا، مسعود زنوزی‌راد، سیدمجتبی طباطبایی، احمد لشینی و با هنرمندی تعداد دیگری از بازیگران اداره کل هنر‌های نمایشی رادیو به تازگی در شبکه رادیویی تولید شده که پخش آن امروز از رادیو نمایش آغاز شد.

«حقیقت سمیر» به تهیه‌کنندگی اشرف‌السادات اشرف‌نژاد، کارگردانی مهدی طهماسبی، صدابرداری مجید آیینه و افکتوری محمدرضا قبادی‌فر تا پایان هفته ساعت ۳:۴۵ دقیقه از رادیو نمایش پخش می‌شود و تکرار آن ساعت ۱۵:۴۵ دقیقه است.

انتهای پیام/ 231

نظر شما
پربیننده ها