معاون بهداد ناجا تشریح کرد؛

پذیرش ۶۴ هزار بیمار کرونایی در مراکز درمانی ناجا/ پایش سلامت ۹۹ درصد کارکنان تحت سامانه غربالگری کرونا

سردار محمدرضا حسینی با اشاره به آماده‌باش و بسیج نیرو‌ها و تجهیزات مراکز درمانی ناجا از ابتدای شیوع کرونا در کشور، اقدامات بهداشتی، درمانی، پیشگیری و پشتیبانی این معاونت در مدیریت بحران کرونا را تشریح کرد.
کد خبر: ۳۹۹۳۱۰
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۸ - 01June 2020

پذیرش ۶۴ هزار بیمار کرونایی در مراکز درمانی ناجا/ پایش سلامت ۹۹ درصد کارکنان تحت سامانه غربالگری کرونابه گزارش گروه اجتماعی دفاع‌پرس، سردار «محمدرضا حسینی» معاون بهداد ناجا در خصوص اهم عملکرد و اقدامات معاونت بهداد ناجا در راستای مقابله با بحران کرونا اظهار داشت: از ابتدای شیوع بیماری کرونا در کشور، قرارگاه مبارزه با کرونا ناجا با شعار «مالک دست‌های خود باشیم» تشکیل شد و فعالیت خود را در چهار محور آموزشی، پیشگیری، پشتیبانی و درمانی در یگان‌های سراسر کشور از مرکز تا مرز‌های دوردست آغاز کرد.

معاون بهداد ناجا عنوان کرد: در پی فرمان حضرت امام خامنه‌ای مبنی بر مشارکت نیرو‌های مسلح با دولت در امر مبارزه با بیماری کرونا با تدابیر و حمایت‌های فرماندهی ناجا خوشبختانه این افتخار را داشتیم که در این مدت با اختصاص ۶۶۰ تخت، بالغ بر ۶۴ هزار بیمار کرونایی را در مراکز درمانی ناجا پذیرش کنیم.

وی خاطرنشان کرد: از این تعداد، بالغ بر سه هزار و ۷۰۰ نفر در بیمارستان‌های ناجا بستری و حدود ۲۲ هزار و ۵۰۰ نفر تحت اقدامات پاراکلینیکی قرار گرفتند و حدود سه هزار و ۵۰۰ نفر پس از تکمیل درمان و بهبودی از بیمارستان ترخیص شده‌اند.

سردار حسینی با اشاره به همه‌گیری اخیر ویروس کرونا در استان خوزستان، خاطرنشان کرد: بیمارستان فاطمه الزهرا (س) اهواز هم اکنون به‌عنوان مرکز درمانی معین مراکز دانشگاهی استان به بیماران کرونایی خدمات‌رسانی می‌کند و تاکنون بالغ بر یک‌هزار و ۶۰۰ بیمار مبتلا به کرونا در این مرکز تحت درمان‌های سرپایی و بستری قرار گرفته اند.

همکاری ۷۴ تیم مراقبت سلامت ناجا با وزارت بهداشت در زمینه مقابله با کرونا

معاون بهداد ناجا ساماندهی و تشکیل ۷۴ تیم مراقبت سلامت متشکل از پزشک، پرستار و کارشناس و... را از دیگر اقدامات این معاونت در عملیات مقابله با کرونا ذکر کرد و افزود: با هدف تقویت خدمات‌رسانی مراکز درمانی دانشگاهی کشور و تسریع در روند کنترل شیوع بیماری کرونا، تیم‌های مراقبت سلامت ناجا از یکم فروردین‌ماه با استقرار در مراکز درمانی و بهداد استان‌های سراسر کشور، کار خدمات رسانی به هموطنان عزیز را آغاز کردند.

پایش سلامت ۹۹ درصد کارکنان ناجا تحت سامانه غربالگری بیماری کرونا

سردار حسینی همچنین به راه اندازی سامانه غربالگری بیماری کرونا ویژه کارکنان و خانواده محترم ناجا اشاره و از غربالگری ۹۹ درصدی کارکنان پایور و غربالگری ۹۸ درصدی کارکنان وظیفه تحت این سامانه خبر داد.

پیش‌بینی تدابیر بهداشتی و پیشگیرانه از کرونا در مراکز آموزش، کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها

معاون بهداد ناجا در خصوص پیش‌بینی تدابیر لازم برای پیشگیری از کرونا در مراکز آموزش، کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها، پلیس‌های تخصصی و تمامی یگان‌هایی که در ارتباط مستقیم با مردم هستند، اظهار داشت: از همان روز‌های ابتدایی شیوع کرونا در کشور، اجرای تدابیر بهداشتی و پیشگیرانه در مراکز آموزشی و پادگان‌ها با اجرای طرح بیماریابی فعال به اجرا درآمد.

وی ادامه داد: کلیه کارکنان پایور و مشمولان در این مراکز روزانه از نظر علائم تب، سرفه، درد عضله و مشکلات تنفسی تحت معاینه و غربالگری قرار گرفته و در صورت نیاز به بستری به مراکز درمانی ارجاع و در صورت تجویز استراحت، مشمولان دارای علائم مورد نظر در پادگان‌ها قرنطینه می‌شوند.

معاون بهداد ناجا خاطرنشان کرد: بر اساس دستورالعمل‌های ابلاغ شده از اداره کل بهداشت معاونت بهداد ناجا، کلیه اماکن مراکز آموزش و پادگان‌ها به‌طور روزانه تحت ضد عفونی و گندزدایی قرار می‌گیرند و آموزش‌های مرتبط با روش‌های گندزدایی و رعایت اصول بهداشت فردی و بهداشت محیط به کارکنان و مشمولان ارائه می‌شود.

سردار حسینی غربالگری کارکنان وظیفه جدیدالورود و اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی ابلاغی وزارت بهداشت ازجمله رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در آسایشگاه‌ها با ایجاد فاصله ایمن بین تخت‌ها، رعایت اصول و موازین بهداشتی در آشپزخانه‌ها و اماکن تهیه و توزیع غذا را از دیگر اقدامات اجرایی پیشگیری از کرونا در این اماکن ذکر کرد.

توزیع ۷۰۰ هزار بسته بهداشتی و مراقبت فردی در یگان‌های ناجا

معاون بهداد ناجا پیش‌بینی ۷۰۰ هزار بسته بهداشتی و مراقبتی با هدف توزیع در یگان‌های مختلف ناجا را از دیگر اقدامات این معاونت در حوزه پیشگیری از کرونا عنوان و بیان کرد: این بسته‌ها شامل ماسک، دستکش و محلول ضدعفونی کننده با اولویت در مراکز آموزشی و عملیاتی، مراکز درمانی و سایر یگان‌های ناجا توزیع شد.

اهتمام بیمارستان‌های ناجا به تبدیل تهدید کرونا به فرصت نوآوری و خوداتکایی

سردار حسینی در ادامه ضمن قدردانی از خدمات مجاهدانه کادر درمانی بیمارستان‌های ناجا در رسیدگی و مراقبت از بیماران کرونایی عنوان کرد: در مدت همه‌گیری کرونا در کشور و مشغله کادر درمان بیمارستان‌ها، همکاران ما در بخش‌های غیر درمانی نیز بیکار ننشستند و به ابتکار عمل و نوآوری‌هایی در زمینه طراحی و تولید تجهیزات آزمایشگاهی و پوشش‌های مراقبتی پرداختند.

وی طراحی کیت تشخیصی کرونا در بیمارستان فوق تخصصی ولی عصر (عج)، طراحی و تولید ویلچر و برانکارد ایزوله در بیمارستان الغدیر تبریز، طراحی و تولید پوشش محافظ صورت در بیمارستان فاطمه الزهرا (س) اهواز و تولید انبوه ماسک طبی در بیمارستان های ولی عصر (عج) و سیدالشهدا (ع) را ازجمله اقدامات نوآورانه بیمارستان‌های ناجا ذکر کرد.

پاسخگویی ۲۴ ساعته سامانه ۱۶۵ در راستای کنترل بیماری کرونا

دکتر حسینی در ادامه، سامانه ۱۶۵ صدای پزشک معاونت بهداد ناجا را ظرفیت خوبی در ارائه خدمات مشاوره و آموزش به خانواده‌ها دانست که در جریان همه‌گیری کرونا در کشور فعالیت این سامانه با هدف پاسخگویی به سوالات و ابهامات کارکنان و خانواده‌ها با محوریت بیماری کرونا به‌صورت شبانه‌روزی به اجرا درآمد.

معاون بهداد ناجا در پایان با بیان اینکه زمان مشخصی برای پایان کرونا متصور نیست، گفت: این معاونت همچنان به اجرای برنامه‌های آموزشی، پیشگیری، پشتیبانی و درمانی در زمینه مهار کرونا اهتمام ورزیده و در این راستا بازتوانی نیرو و تجهیزات درمانی را در دستور کار دارد.

انتهای پیام/ 241

نظر شما
پربیننده ها