مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس بوشهر:

خاطرات رزمندگان دفاع مقدس ثروت عظیم فرهنگی است

سرهنگ «علیرضا غریبی» با بیان اینکه ادبیات یکی از مهمترین خواستگاه‌های نشر ارزش‌های دفاع مقدس است گفت: خاطرات در سینه مانده‌ رزمندگان و بازماندگان هشت سال دفاع مقدس منابع عظیم و ثروت فرهنگی محسوب می‌شود.
کد خبر: ۴۰۰۳۰۴
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۹ - 08June 2020

ادبیات از مهمترین خواستگاه های نشر ارزش های دفاع مقدس/ خاطرات رزمندگان ثروت عظیم فرهنگی است

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از بوشهر، سرهنگ «علیرضا غریبی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان بوشهر در دیدار با اعضای شورای اداری شهرستان جم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا ماموریت‌های بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس را بر شمرد و اظهار داشت: برنامه‌های این بنیاد با هدف‌گذاری ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تهیه و تدوین شده است.

وی به نقش ستادی و هماهنگ‌کنندگی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: امروزه با توجه به پیشرفت تکنولوژی‌‌ها بیشترین تاثیر گذاری در فضای مجازی صورت می‌گیرد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس بوشهر به اهمیت تولیدات و آثار هنری حوزه دفاع مقدس اشاره کرد و افزود: هنر همچون شمشیر برنده‌ای است که مسلما می‌تواند خروجی آن به مراتب از گفتار بیشتر باشد و مخاطب بیشتری را جذب کند.

غریبی با بیان اینکه ادبیات دفاع مقدس مورد تأکید رهبر انقلاب اسلامی است تصریح کرد: ادبیات یکی از مهمترین خواستگاه‌های نشر ارزش‌های دفاع مقدس است.

وی تالیف 100 عنوان کتاب دفاع مقدسی در کنگره سرداران و دو هزار شهید استان بوشهر را یادآور شد و ابراز داشت: رسالت تألیف کتاب در استان بوشهر بیشتر از استان‌های دیگر است؛ زیرا رزمندگان این استان در طول هشت سال دذفاع مقدس در حوزه دریایی، هوایی و زمینی حضوری فعال داشته‌اند.

این مسئول با تاکید بر پرداختن و تالیف کتاب خاطرات جنگ تحمیلی و بیان اینکه خاطرات رزمندگان هشت سال دفاع مقدس مغفول و به فراموشی سپرده شده بیان داشت: خاطرات در سینه مانده رزمندگان و بازماندگان هشت سال دفاع مقدس منابع عظیم و ثروت فرهنگی محسوب می شود که باید استخراج شود.

غریبی با اشاره به تأثیرگذاری یادمان‌های شهدا و تأکید بر تشکیل هیأت امنا افزود: بیشترین دغدغه ما بعد از تدفین و احداث یادمان‌های شهدای گمنام اجرای شدن برنامه‌های فرهنگی در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تبدیل این مکان ها به مرکز فرهنگی است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان بوشهر به برقراری تعامل بیشتر دستگاه‌های با اداره حفظ آثار دفاع مقدس استان تأکید و خاطرنشان کرد: جمع آوری آثار دفاع مقدس در دو بخش شهدا و فاع مقدسی صورت می گیرد که این کار نیاز به احداث موزه دفاع مقدس دارد تا یاد رزمندگان جاودان بماند.

وی به لزوم جمع آوری آثار دفاع مقدس جهت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برای آیندگان اشاره کرد و گفت: امروزه یکی از راه‌های ترویج ایثار و شهادت ارتباط با مخاطب با ارائه مطالب دفاع مقدسی که از طریق رسانه‌های جمعی و فضای مجازی انجام می‌شود، است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها