مدیر پروژه هزار هکتاری بوستان زائر قم:

موزه دفاع مقدس پیوست فرهنگی بوستان هزار هکتاری قم است

سید مهدی هاشمی گفت: مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس استان قم، در حقیقت پیوست فرهنگی بوستان هزار هکتاری استان است.
کد خبر: ۴۰۲۴۹۴
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۹ - ۲۳:۳۵ - 22June 2020

موزه دفاع مقدس پیوست فرهنگی بوستان هزار هکتاری قم است«سید مهدی هاشمی» مدیر پروژه هزار هکتاری بوستان زائر قم در گفت‌وگو با خبرنگار دفاع‌پرس در قم اظهار داشت: باغ موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس قم در منطقه ۳۲ هکتاری بوستان کوثر واقع شده و در حقیقت پیوست فرهنگی بوستان هزار هکتاری زائر محسوب می‌شود.

وی افزود: با عنایت به تاکید رهبر معظم انقلاب در خصوص احداث موزه دفاع مقدس استان قم و همچنین دستورات و تاکیدات خاصه شهردار قم، احداث مجموعه با جدیت بیشتر و با نگاه و امکانات ویژه آغاز و پیگیری شد.

هاشمی ادامه داد: عملیات عمرانی و بهسازی این پروژه از سال ۹۵ با یک قرارداد ۱.۳ میلیارد تومان بابت بهسازی و شفته ریزی معابر آغاز و با توجه به شروع به کار مجدد ساختمان موزه، قرارداد فاز اول بوستان کوثر باغ موزه با پیمانکار مربوطه به ارزش ۵.۶ میلیارد تومان در سال ۹۶ شروع و در سال ۹۸ به اتمام رسید.

وی تصریح کرد: در سال ۹۷ پیرو پیگیری‌های صورت گرفته از سوی مدیریت پروژه هزار هکتاری، طراحی محوطه پیرامونی ساختمان موزه به مساحت چهار و نیم هکتار توسط اداره کل طراحی شهرداری به اتمام رسید و در همان سال با توجه به نبود ردیف اعتباری پیگیری و قرارداد آن در قالب فاز دوم اجرایی، بهمن ماه سال ۹۷ به پیمانکار واجد شرایط واگذار گردید.

مدیر پروژه هزار هکتاری بوستان زائر در ادامه خاطرنشان کرد: با توجه به حساسیت موضوع و حسب پیگیری‌های شهردار قم، محوطه پیرامونی ساختمان موزه به مساحت چهار و نیم هکتار به صورت ترک تشریفات به پیمانکار واجد شرایط واگذار شد که در حال حاضر در مراحل پایانی می‌باشد.

وی با اشاره به جزییات عملیات اجرایی افزود: عملیات فضای سبز شامل خاکبرداری و خاکریزی و تسطیح و کاشت از یک ماه قبل شروع شده و ضلع شمالی ورودی ساختمان کاشت شده است و ان‌شاءالله تا یک ماه آینده و تا افتتاح پروژه در هفته دفاع مقدس کلیه محوطه کاشته و به اتمام می‌رسد.

هاشمی تصریح کرد: لازم به ذکر است که کلیه عملیات عمرانی و ابنیه محوطه بیرونی پیرامونی ساختمان موزه شامل فضای سبز، مبلمان پارکی، روشنایی محوطه، سنگ فرش معابر و... و برداشت خاک‌های مازاد و همچنین حجم عظیم تپه ورودی به مجموعه از سمت بلوار شهید آوینی توسط شهرداری بخصوص شهرداری منطقه چهار قم صورت گرفته که لازم است از شهرداری منطقه چهار همچنین از سازمان پارک‌ها و فضای سبز، سازمان زیباسازی، اداره کل فنی و عمرانی و اداره کل طراحی قدردانی شود.

وی عنوان کرد: طراحی و اجرای محوطه مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس باید به گونه‌ای عملیاتی و اجرایی شد که به یکی از جاذبه‌های گردشگری شهر قم برای همه اقشار جامعه تبدیل شود.

هاشمی تاکید کرد: ان‌شاءالله موزه دفاع مقدس قم به عنوان قطب فرهنگی شهر و محلی برای ارائه بخشی از حماسه ملت غیور ایران در دوران انقلاب و دفاع مقدس در کنار سایر مجموعه‌های فرهنگی شهر مورد استقبال و بازدید علاقمندان قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار