یک کارشناس موضوعات دینی:

عفاف فقط مربوط به زنان نیست و همه افراد جامعه باید از آن برخوردار باشند

نخبه پژوهشی مرکز مدیریت حوزه‌های علمی خواهران عفاف را بعد درونی هر فرد دانست و تصریح کرد: عفاف فقط مربوط به زن نیست و همه افراد جامعه باید از آن برخوردار باشند و اسلام تاکید دارد این پوشش و حجاب فقط مختص گروه خاصی نیست.
کد خبر: ۴۰۲۵۲۱
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۶ - 23June 2020

عفاف فقط مربوط به زنان نیست و همه افراد جامعه باید از آن برخوردار باشندبه گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاع‌پرس، خدیجه احمدی بیغش با بیان اینکه اسلام به مسئله حجاب و عفاف توجه ویژه دارد، گفت: حجاب صرف پوشش نیست بلکه جلوه‌ای از آفرینش الهی است یعنی فقط اختصاص به انسان ندارد و در مورد همه مخلوقات خداوند می‌تواند معنا پیدا کند، اما در مورد غیر انسان، فقط بعد ظاهری را شامل می‌شود.

وی عفاف را بعد درونی هر فرد دانست و تصریح کرد: عفاف فقط مربوط به زن نیست و همه افراد جامعه باید از آن برخوردار باشند. اسلام به همان اندازه که تاکید می‌کند افراد از حجاب و پوشش استفاده کند، به همان اندازه نیز تاکید دارد این پوشش و حجاب فقط مختص گروه خاصی نیست.

این نخبه پژوهشی مرکز مدیریت حوزه‌های علمی خواهران با اشاره به اینکه حفظ حریم از نظر اسلام برای همه افراد خانواده باید تعریف شود، به رادیو گفت‌وگو گفت: برای اسلام مکان صرفا اهمیت ندارد یعنی کسی که وارد خانه می‌شود بی حجابی آزاد نیست، زیرا حجاب پوشش صرف را در بر نمی‌گیرد بخصوص اگر بخواهد همراه با عفاف باشد.

معاون پژوهشی مرکز مدیریت ۱۰۴ حوزه علمیه به سوره‌های احزاب و نور در قرآن اشاره کرد و گفت: خداوند در آیات این سوره‌ها به صورت مستقیم به مسئله حجاب پرداخته است. البته درباره حجاب روایات متعددی نیز وجود دارد و قرآن و همچنین معصومین درباره ارتباط زن و مرد تعریف کرده‌اند و اینکه محدوده ارتباطات باید به چه شکل باشد.

وی با اشاره به بی‌حجابی اجباری در دوران رضاخان اظهار کرد: در آن دوران، بی‌حجابی تبدیل به یک عنصر و نشانه از تمدن شده بود و در واقع از الزامات مدرن بودن این بود که زن‌ها مجهز به بی‌حجابی شوند. همین حرف امروز گسترش پیدا کرده و عمیق‌تر نیز شده است. این مسئله نه فقط در جوامع غربی که متاسفانه در جامعه خودمان نیز وجود دارد.

احمدی بیغش تصریح کرد: متاسفانه امروز در جامعه ایرانی فردی روشنفکر و متمدن محسوب می‌شود که ظاهر خود را در جامعه بیشتر جلوه داد.

وی با اشاره گذشت ۴۱ سال از تاریخ انقلاب اسلامی، عنوان کرد: شاهد هستیم با گذر زمان و دور شدن از منشا زمانی انقلاب، از ارزش‌ها بیشتر دور شده‌ایم و البته این به معنی نا امیدی و تاریکی جامعه است. آنچه در ابتدای انقلاب اسلامی شکل گرفت و ارزش‌هایی که پدید آمد خواسته‌های یک کشور بود و در حقیقت آن‌ها خواهان اجرا شدن دین اسلام بودند.

انتهای پیام/102

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار