مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس مازندران خبر داد؛

تشکیل مجمع خیّرین مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران

سردار «عبداله ملکی» از تشکیل مجمع خیّرین مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس استان مازندران خبر داد.
کد خبر: ۴۰۲۹۳۲
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۲ - 25June 2020

تشکیل مجمع خیّرین مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندرانبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از ساری، سردار «عبدالله ملکی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران ظهر امروز در جلسه مجمع خیرین مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران به معرفی این مرکز پرداخت و اظهار داشت: مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس در زمینی به وسعت 60 هکتار در حاشیه رودخانه تجن در سه فاز در حال ساخت است.

وی از این مرکز به عنوان بزرگترین مرکز فرهنگی دفاع مقدس کشور یاد کرد و با بیان اینکه نسل امروز نیازمند شنیدن حقایق جنگ و دفاع مقدس است اردوهای راهیان نور را بهترین فرصت برای انتقال فرهنگ ایثار و شهادت دانست و با بیان اینکه راهیان نور گلزار شهدای کرمان با هدف احیای فرهنگ شهید سلیمانی از سوی سپاه پاسداران راه اندازی شد، گفت: در این راستا راه‌اندازی اردوهای راهیان نور دانش‌آموزی و دانشجویی و برگزاری دوره‌های آمادگی دفاعی از برنامه‌های این مرکز به شمار می‌آید.

این مسئول با بیان اینکه کلنگ مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس با حضور آیت الله طبرسی نماینده فقید ولی فقیه در مازندران در سال 87 به زمین زده شد، ادامه داد: کتاب تاریخ شفاهی این عالم بزرگ آماده چاپ است که بزودی به چاپ می‌رسد.

وی از تشکیل مجمع خیرین مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران خبر داد و گفت: اساسنامه آن تهیه شده است و هیأت موسس انتخاب شدند تا به صورت قانونمند کارها را پیش ببریم.

ملکی از خیرین استان به عنوان ظرفیت‌های بزرگ در حوزه ساخت مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس یاد کرد و با بیان اینکه در حال حاضر خیرین بازنشسته سپاه شناسایی و اعلام آمادگی کردند، تصریح کرد: با تشکیل هیأت موسس این مجمع انتظار داریم شمار خیرین را به سقف قابل توجهی برسانیم و از ظرفیت عظیم مردم نیز بهره بگیریم.

این مسئول با بیان اینکه هدف از تشکیل این جلسه اجرایی کردن مجمع خیرین مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس است، ادامه داد: ان شاءالله بتوانیم با کمک و همکاری این مجمع و خیرین استان پروژه‌های این مرکز را عملیاتی کنیم.

مدیرکل حفظ آثار مازندران از ساخت پل بعثت به عنوان یکی از شاهکارهای مهم جنگ در این مرکز خبر داد و گفت: ساخت پل شهدای غواص یکی از دغدغه‌های ما در سال‌های اخیر بوده که نیازمند اعتبار قابل توجهی است و مجمع می‌تواند در این حوزه کارگشا باشد.

وی با اعلام اینکه خیرین در حوزه ایثار و شهادت و ساخت یادمان‌های شهدای گمنام گام‌های بلندی برداشتند، ساخت تندیس امام حسین (ع) و حضرت علی اصغر (ع) نمونه ای از اقدام خالصانه و ایثارگرانه خیرین برشمرد و گفت: این تندیس در حسینیه وداع جانمایی خواهد شد.

سردار ملکی در پایان گفت: این مجموعه نیازمند حمایت مالی است و مردم و مسئولین استان باید همچون سال‌های دفاع مقدس برای پیشبرد کار ساخت آن جهادی عمل کنند.

«علی بابایی کارنامی» نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس از قداست و برکات خاص حضور شهدا برخوردار است، اظهار داشت: ساخت و تکمیل این مکان تلاش‌های ویژه ماهانه و سالانه را می‌طلبد.

وی ضمن اعلام اینکه ما نمایندگان مجلس این آمادگی را داریم تا برای رفع مشکلات مالی قدم برداریم، گفت: ما آمادگی داریم با اهدای اولین حقوق‌ کاری‌مان به حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، در ساخت مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران مشارکت کنیم.

در پایان این جلسه اعضای مجمع خیرین مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران متشکل از رئیس، جانشین، دبیر و خزانه‌دار مشخص شدند و از «اسحاق اسلامی» خیّر جویباری که در امر ساخت یادمان شهدای گمنام این شهرستان و مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس همکاری کرد، تقدیر شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار