به گزارش گروه بینالملل دفاعپرس، سازمان جهانی بهداشت گفته قصد دارد تا پایان سال ۲۰۲۱ نزدیک به دو میلیارد دوز واکسن برای درمان بیماری «کووید-۱۹» (کروناویروس ۲۰۱۹) را تحویل دهد.
به نوشته «سیانان»، سازمان جهانی بهداشت گفته یک میلیارد دوز از این واکسنها برای کشورهای دارای درآمد پایین و متوسط خریداری خواهند شد.
هدفگذاری جدید بخشی از برنامه سازمان جهانی بهداشت است که در ماه آوریل برای همکاری با دولتهای مختلف جهت یافتن درمان ویروس کرونا آغاز شد.
دانشمند اصلی سازمان جهانی بهداشت در جریان کنفرانس خبری روز جمعه گفت تنها راه برای جلوگیری از گسترش و شیوع ویروس کرونا داشتن یک واکسن موثر و ایمن خواهد بود.
هفته گذشته مدیر کل سازمان جهانی بهداشت گفت که بارقههای امید در مبارزه با ویروس کرونا ظاهر شده است. «تدرس آدهانوم»، مدیر سازمان جهانی بهداشت، علیرغم این نکته تأکید کرد کشورها باید اقدامات پیشگیرانه را به منظور جلوگیری از گسترش این ویروس ادامه دهند.
به نوشته رویترز، مدیر کل سازمان جهانی بعداشت گفته با آنکه شمار موارد ابتلا به «کووید-۱۹» (بیماری کروناویروس ۲۰۱۹) در بسیاری از نقاط دنیا رو به افزایش است، «بارقههای امید» ظاهر شدهاند.
تدروس علاوه بر این گفت اینکه نتایج تحقیقات اولیه نشان دادهاند که یک کورتون ارزانقیمت به نام دگزامتازون دارای اثرای درمانی روی بیماران است «اخبار بسیار خوشایندی» است.
کرونای جدید یکی از هفت نوع ویروس شناخته شده «کرونا» است که باعث ایجاد بیماری در انسان میشود. ۴ گونه از این نوع ویروسها علائمی شبیه سرماخوردگی خفیف ایجاد میکنند و سه گونه دیگر باعث ایجاد بیماریهای حاد تنفسی میشوند که در مواردی به مرگ منجر میشود.
سازمان جهانی بهداشت بعد از ابتلای بیش از ۱۲۱ هزار نفر در سراسر جهان به این بیماری آن را «همهگیر جهانی» اعلام کرد.
انتهای پیام/341