معزی:

بردباری و ایستادگی دشوارترین وظیفه دولت است

معاون ارتباطات دفتر رئیس‌ جمهور گفت: بردباری و ایستادگی دشوارترین وظیفه‌ دولت در سخت‌ترین سال‌ها بود آنچنانکه اینک برآورد تسلیم چندماهه‌ ایران در ایستادگی چند ساله‌ دولت و ملت، محو شده است.
کد خبر: ۴۰۳۱۱۶
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۷ - 27June 2020

بردباری و ایستادگی دشوارترین وظیفه دولت استبه گزارش گروه اخبار داخلی دفاع‌پرس، علیرضا معزی معاون ارتباطات دفتر رئیس جمهور در یادداشتی تحت عنوان «یار شاطر در ایام تحریم و همراه منصف در روزگار کرونا باشیم»، اظهار داشت: نگریستن بر مسائل ایران از دریچه «امنیت ملی»، نه نگاهی انقباضی و محدودکننده، که اتفاقاً نگاهی پیونددهنده و افق گشاست. «پیوند و پیروزی» در این روزهای سختِ ایران جز با گردآمدن بر دایره منافع شهروندان ممکن نخواهد شد چرا که احتمال همگرایی بر منافع ملی، همیشه ممکن‌تر و محتمل‌تر است. برای دست یافتن به دریافتی نزدیک‌تر از منافع ملی باید و باید واقع‌گرایانه‌تر به مسائل ایران بنگریم.

وی در ادامه عنوان کرد: رویکرد واقع‌بینانه، رویکردی است مبتنی بر جزئیاتی که حقیقت را می‌سازند. بدون توصیف دقیق چرایی شکل‌گیری بحران‌ها و بدون ارائه راه حل، صرفاً با کلی‌گویی‌ای مواجهیم که در خوشبینانه‌ترین حالت، ترجیح منفعتی فروملی بر منافع ملی است. تاکید رئیس‌جمهوری بر بیان واقعیت‌ها در روزهای گذشته نیز، تاکید بر همین فراگیر کردن نگاه واقع‌بینانه در فضای عمومی است.

معاون ارتباطات دفتر رئیس جمهور خاطرنشان کرد: در هفت سال گذشته ایران، دو دوره متفاوت طی شده است. یکم، «گشایش و پیشرفت» است که در داده‌ها، آمار ملی و بین‌المللی و البته انتخاب شهروندان هویداست؛ و دوم، «ایستادگی و بردباری» است که از زمستان ۹۶ به این سو، بسط یافته است.

معزی در ادامه این یادداشت بیان کرد: آنچه این دو دوره را از هم جدا می‌کند، بزرگترین تهدید امنیت ملی در سال‌های گذشته است که به بزرگترین کارزار ضد ایرانی تاریخ معاصر بدل شده است، تهدیدی که اتفاقاً محصول ماجراجویی دولت جمهوری اسلامی ایران نبوده است. متأسفانه در یکدست کردن هفت سال گذشته، به روشنی تلاش برای انحراف افکار عمومی و تکاپو برای تغییر صورت مساله، آن‌هم برای گریز از ارائه راه‌حل، دیده می‌شود. اصرار بر یکپارچه دانستن هفت سال گذشته، مسؤولیت‌گریزی آشکاری در برابر حقیقت و منافع ملی است. مگر می‌شود صعود «رشد اقتصادی» از منفی شش درصد ابتدای دولت یازدهم به رشد دو رقمی ۹۵ را ندید و در بازی با کلمات پنهانش کرد؟ مگر می‌شود سقوط تورم از چهل درصد در ابتدای دولت یازدهم به تورمی تک‌رقمی در سال انتهایی دولت یازدهم را ندید و در شعارزدگی‌های گمراه‌کننده انکارش کرد؟ مگر می‌شود کاهش ریسک سرمایه‌گذاری در ایران، کاهش ادراک فساد و نهایتاً ثبات مثال‌زدنی بازارها را در دوره‌ی گشایش و پیشرفت ندید و در ساده‌سازی‌ای خطرناک، پنهانش کرد. منتقدان منصف دولت را گریزی از پذیرش تفاوت دوران‌ها در هفت سال گذشته نیست.

وی تاکید کرد: در دوره‌ی ایستادگی و بردباری، با شهرآشوبیِ کاخ سفید مواجهیم، با ترکیب خطرناکی در واشنگتن که به هر دلیل اقبال آن را یافته است تا با بیشترین شتاب، ضد ایرانی‌ترین سیاست‌ها و رویکردها را اجرایی نماید. فارغ از اینکه چه دولتی در تهران بر سر کار است، جنگی اقتصادی بر ضد ایران آغاز می‌شود و به سبب حضور ضد ایرانی‌ترین شخصیت‌ها در کاخ سفید، وزارت خارجه و خزانه‌داری ایالات متحده، «تهدیدی بزرگ» متوجه منافع ملی ما می‌شود، تهدیدی خطرناک با برآورد تسلیم چند ماهه ایران. بردباری و ایستادگی دشوارترین وظیفه‌ی دولت در سخت‌ترین سال‌ها بود آنچنانکه اینک برآورد تسلیم چندماهه ایران در ایستادگی چند ساله دولت و ملت، محو شده است.

انتهای پیام/ 151

نظر شما
پربیننده ها